Θρήνος για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Πάνω απ 80 ψυχές δεν πρόλαβαν να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα. 

Ραγίζουν καρδιές οι προσωπικές ιστορίες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Οικογένειες ξεκληρίστηκαν. Συγγενείς ταυτοποιούν τους νεκρούς τους με δείγματα DNA, ενώ την ίδια ώρα, άλλοι δεν ξέρουν καν αν ζουν και πού βρίσκονται οι δικοί τους.

Απανθρακωμένες σοροί βρίσκονται αγκαλιασμένες, μάνες με τα μωρά τους… 80 και άνω ψυχές δεν πρόλαβαν να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα. 

Οι τρεις πρώτες ταυτοποιήσεις θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά

Ανάμεσα σε αυτούς ο pastry chef του Royal Olympic Hotel, Παναγιώτης Κοκκινίδης. Βρισκόταν στο Μάτι μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Στις 18:19  το απόγευμα της Δευτέρας 23/7, ο chef έγραψε «Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος». Αυτή ήταν και η τελευταία του ανάρτηση.

Συγκλονίζουν τα posts pastry chef πριν καεί ζωντανός με την οικογένειά του

Η επίσημη σελίδα στο facebook, Chef’s Club of Greece – Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος θρηνεί τον χαμό του.

Μπαμπάς και δύο παιδιά

Τον χαμό του ποδηλάτη Γρηγόρη Φύτρου και των δύο παιδιών του, Ανδρέα και Εβίτας, θρηνεί το Αρσάκειο, η ΑΕΚ και όλη η Ελλάδα. Το 13χρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήδηξε από γκρεμό για να σωθεί. Το πτώμα του πατέρα μαζί με του γιου του βρέθηκαν απανθρακωμένα. 
Ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης δημοσίευσε για την οικογένεια ανάρτηση στο facebook.

Κορυφώνεται η αγωνία για τις 9χρονες δίδυμες και τους υπόλοιπους αγνοούμενους

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία για τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου. Τις 9χρονες δίδυμες αναγνώρισε ο πατέρας σε πλάνα από ρεπορτάζ. Ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες μέσα σε μια βάρκα. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι δεν είναι τα κορίτσια του κ.Φιλιππόπουλου. Έχει εκδοθεί και Amber Alert για τις 9χρονες. 

Ανατροπή στο θρίλερ με τα δίδυμα στο Μάτι: Δε βρίσκονταν μέσα στη βάρκα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top