Ανατροπή στο θρίλερ με τα δίδυμα στο Μάτι: Δε βρίσκονταν μέσα στη βάρκα

Τα κοριτσάκια που φαίνονται στο βίντεο δεν είναι η Σοφία και η Βασιλική

Πρώτη δημοσίευση: 2018-07-25 15:19

Δραματική τροπή παίρνει το θρίλερ της αναζήτησης των δίδυμων κοριτσιών από το Μάτι, που όπως ισχυρίζεται ο πατέρας τους, τις εντόπισε ζωντανές σε βίντεο που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό, αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να τα βρει πουθενά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πατέρας δίδυμων στο Star: «Πιστεύω ότι είναι τα παιδιά μου στη βάρκα»

Θρίλερ με τα δίδυμα που αγνοούνται: Δεν είναι τα αδελφάκια Φιλιππόπουλου;

Μαρτυρία στο Star: «Ήμουν στη βάρκα μαζί με τα αγνοούμενα κοριτσάκια»

Καπετάνιος που διέσωσε τα 9χρονα κοριτσάκια: «Έφυγαν με άλλη οικογένεια»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα κοριτσάκια που εντοπίστηκαν σε αλιευτικό σκάφος δίπλα σε έναν άνδρα, δεν είναι τελικά οι δίδυμες αδελφούλες που αγνοούνται, καθώς ο άνδρας στο βίντεο φέρεται να είναι ο πατέρας τους. 

Νωρίτερα ο πατέρας των κοριτσιών, Γ. Φιλιπόππουλος μέσα από τη συχνότητα του Star είχε εκφράσει τις ελπίδες του ότι τα παιδιά του είναι ζωντανά και ζητούσε από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να τον ενημερώσει. 

Μάλιστα έδωσε δείγμα DNA στο νεκροτομείο στο Γουδή, ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιοι από τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί νεκροί είναι οι γονείς και τα παιδιά του. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο δίπλα σε δύο κοριτσάκια φέρεται να έχει καταθέσει ότι τα δύο παιδιά που φαίνονται στο πλάνο είναι τα δικά του και τα άλλα δύο βαφτιστήρια του. 

Αυτό επιβεβαιώνει μία ακόμα μαρτυρία στο Star από άνθρωπο που βρισκόταν πάνω στο αλιευτικό σκάφος που φαίνεται στο βίντεο, ο οποίος είπε πως άκουσε τα δύο κοριτσάκια να φωνάζουν τον κύριο με το μούσι μπαμπά και τα άλλα δύο νονέ. 

Ο πατέρας των κοριτσιών, είπε στο Star ότι τελευταία φορά που είχε νέα από τους γονείς και τα παιδιά του ήταν στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η φωτιά φούντωνε στο Μάτι. 

Οι παππούδες με τα εγγονάκια τους είχαν πάει στην Καλλιθέα για να δουν τη μαμά των παιδιών κι εκείνη την ώρα επέστρεφαν στο εξοχικό τους σπίτι για να συνεχίσουν τις διακοπές τους. 

Όμως κάτι συνέβη στο δρόμο, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους κι έτρεξαν να σωθούν, χωρίς κανείς να έχει μάθει τίποτα μέχρι τώρα για την τύχη τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top