Μαρτυρία στο Star: «Ήμουν στη βάρκα μαζί με τα αγνοούμενα κοριτσάκια»

Υποστηρίζει ότι πάνω στο σκάφος ήταν τέσσερα κοριτσάκια

Από χθες βρίσκονται στην ιδιωτική λίστα των αγνοουμένων δύο δίδυμα 9χρονα κοριτσάκια. Ο λόγος για τις Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου. Πριν από λίγο μίλησε στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του Star ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Κωστοβασίλης ο οποίος ανέφερε ότι βρισκόταν στο αλιευτικό σκάφος μέσα στο οποίο διακρίνονται δύο κοριτσάκια, τα οποία ο κύριο Γιάννης Φιλιππόπουλος υποστηρίζει ότι είναι οι κόρες του, αλλά δεν μπορεί να τις βρει. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη βάρκα υπήρχαν τέσσερα κοριτσάκια από 9 έως 12 ετών. Ήταν μαζί με έναν κύριο ( ο κύριος με το μούσι στο πλάνο) τον οποίο τα δύο φώναζαν «μπαμπά», ενώ τα άλλα δύο «νονό». Ωστόσο, ο μάρτυρας δεν είναι σίγουρος αν πρόκειται για τα κοριτσάκια που αγνοούνται. 

Μόλις κατέφτασαν στο λιμάνι της Ραφήνας οι λιμενικοί κατέγραψαν όλα τα άτομα που βρίσκονταν στη σωστική λέμβο. Κάποιοι όμως, από τους του επιβαίνοντες δεν ήταν καλά στην υγεία τους και δεν μπορούσαν να δώσουν τα ακριβή τους στοιχεία.

Ο πατέρας των δύο μικρών κοριτσιών έχει κινήσει γη και ουρανό να τα βρει. Έχει δώσει καταθέσεις σε νοσοκομεία, νεκροτομία και λιμεναρχεία. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα αναγνωρίζει στο παραπάνω πλάνο στη βάρκα. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των αγνοουμενων κοριτσιών.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top