Θρίλερ με τις 9χρονες δίδυμες - Έκανε λάθος ο τραγικός πατέρας

Αγωνία για την τύχη της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου

Πρώτη δημοσίευση 10:59

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση αναζήτησης των δύο δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι, με τον πατέρα τους να υποστηρίζει ότι τα αναγνώρισε σε βίντεο που προβλήθηκε με διασωθέντες στη Ραφήνα. 

Οι ελπίδες του Γιάννη Φιλιππόπουλου για την τύχη της Σοφίας και της Βασιλικής, οι οποίες αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, αναπτερώθηκαν μόλις είδε τις εικόνες διάσωσης.  Το αλιευτικό "Σπύρος" μάζεψε δυο κοριτσάκια από τη θάλασσα μαζί με 25 άτομα και ο τραγικός πατέρας πίστεψε ότι είναι τα αγνοούμενα παιδιά του.

"Είμαι 99,9% σίγουρος, όσο μπορεί να είναι ένας απελπισμένος πατέρας" δήλωσε. 

ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Οι ελπίδες του όμως έσβησαν λίγες ώρες αργότερα καθώς εμφανίστηκε ενώπιον των αρχών ο άνδρας που βλέπουμε στις εικόνες να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και είπε ότι τα κοριτσάκια τα οποία φαίνονται στα πλάνα είναι οι δικές του κόρες. 

ΣΤΟ STAR Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ

Το STAR πρώτο μετέδωσε τη μαρτυρία διασωθέντα ο οποίος είπε ότι τα δυο κοριτσάκια που ήταν στο αλιευτικο δεν είναι τα αγνοούμενα δίδυμα.  

"Ήμουν στην ομάδα αυτών των 10 ατόμων εκεί. Ο κύριος αριστερά με το μούσι είναι ο ήρωας της βραδιάς θα έλεγα. Ο πατέρας των δυο κοριτσιών και τα άλλα δυο ήταν οι βαπτιστήρες του. Κολυμπούσαμε μαζί στον Ευβοικό για 4 - 5 ώρες στα κύματα. Μου είπε ότι ήταν στην κατασκήνωση" δήλωσε ο Νίκος Κωστοβασίλης, διασωθείς επιβάτης του αλιευτικού. 

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ

Ο πατέρας των κοριτσιών είναι σε απόγνωση. Είχε προβλέψει ότι μπορεί να κάνει λάθος. Έχει να κοιμηθεί από την περασμένη Δευτέρα, όταν χάθηκαν τα ίχνη των παιδιών του και των γονιών του. 

"Προσπαθώ να είμαι δυνατός να σκέφτομαι ότι είναι κάπου καλά και ότι θα με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Αν τώρα κάνω ένα τόσο τραγικό λάθος και τα παιδιά που νομίζω ότι είναι δικά κου δεν είναι δικά μου και με πάρουν από το νεκροτομείο και μου πουν ελάτε να θάψετε τα παιδιά σας ... δεν ξέρω τι άλλο να πω είμαι συναισθηματικά φορτισμένος μέσα σε μισή ώρα έχασα δυο γονείς και δυο παιδιά"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας των δυο κοριτσιών στο αλιευτικό αναζήτησε τον πατέρα των  αγνοούμενων διδύμων προκειμένου να του δώσει κουράγιο. Οι αρχές ήδη έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 9χρονα παιδιά μαζί με τον παπού και τη γιαγιά τους. 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι μαζί ξεκίνησαν Καλλιθέα με προορισμό το Πανόραμα. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν έξω από το φλεγόμενο Μάτι το απόγευμα της Δευτέρας. Ο παππούς ενημέρωσε την κόρη του ότι επειδή ο κεντρικός δρόμος ήταν κλειστός εξαιτίας της φωτιάς, θα έκοβε μέσα από μικρότερες οδύς προκειμένου να φτάσει στον προορισμό του. Από τότε αγνοούνται όλοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top