Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά: Με σοβαρά εγκαύματα δυο παιδιά

Τα απεγκλώβισαν πυροσβέστες και γείτονες

Σοβαρά εγκαύματα υπέστησαν δυο παιδιά στα Χανιά όταν το εξοχικό σπίτι στο οποίο έμεναν τυλίχτηκε στις φλόγες.

Τα δυο ανήλικα αγόρια απεγκλωβίστηκαν από το φλεγόμενο σπίτι χάρη στην προσπάθεια των πυροσβεστών και των γειτόνων που ρίχτηκαν στις φλόγες για να τα σώσουν.

Οι 16χρονοι υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Καντάνου, ενώ σήμερα θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Χανίων. Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των παιδιών αναφέρουν ότι έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Η φωτιά ξέσπασε στον δεύτερο όροφο κτίσματος στον οποίο βρίσκονταν τα δυο ανήλικα αγόρια.

Οι γονείς τους εργάζονταν στα Χανιά και τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στην Παλαιόχωρα για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές σε εξοχικό σπίτι. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία, ενώ οι δύο ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου αλλά και γειτόνων που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να βγάλουν έξω τα δύο παιδιά.

Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top