Αυτοψία STAR στο Πικέρμι: Λήστεψαν και βίασαν 22χρονη μέσα στο σπίτι της

Οι κάτοικοι ζουν πίσω από τις συρμάτινες περιφράξεις για να γλιτώσουν

Μια 22χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της στο Πικέρμι για να τη ληστέψουν. Δείτε την αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR στην περιοχή που στενάζει από την εγκληματικότητα.

Οι κάτοικοι στο Πικέρμι ζουν πίσω από τα κάγκελα και τις συρμάτινες περιφράξεις σαν να είναι φυλακισμένοι για να γλιτώσουν από τους ληστές. Όμως δεν τα καταφέρνουν πάντα. Όπως δεν τα κατάφερε μια 22χρονη κοπέλα, η οποία είδε τρεις κουκουλοφόρους να εισβάλουν στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο είδαν την κοπέλα σε άθλια κατάσταση να περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε. Την ώρα που οι δυο από τους κακοποιούς τη λήστευαν,  ο τρίτος  την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών σε όλη την περιοχή προς το παρόν δεν είχε αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή όποιον κάτοικο και αν ρωτούσαμε είχε να  περιγράψει τη δική του περιπέτεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής πλέον φυλάνε σκοπιά και προειδοποιούν ο ένας τον άλλο, όταν δουν μια ύποπτη κίνηση. Το μόνο που ζητούν ειναι αυξηθούν οι αστυνομικές περιπολίες ειδικά τις νυχτερινές ώρες όπου γίνονται οι επιθέσεις στα σπίτια τους.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top