720.000 ευρώ το χρόνο έβγαζε ο Σώρρας από την Ελλήνων Συνέλευσις!

Ζητούσε από τους οπαδούς του να βάζουν το... χέρι στην τσέπη

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  Ο αυτόκλιτος σωτήρας φαίνεται να είχε οικονομικά οφέλη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Μπορεί ο Σώρρας να λέει ότι έχει τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για να ξεχρεώσει τη χώρα αλλά ζητούσε από τους οπαδούς του να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να είναι μέλη στην Ελλήνων Συνέλευσις.

Κάθε οπαδός με την εγγραφή του  πλήρωνε 10 ευρώ . Για να συμμετέχει στις λατρευτικές τελετές σε αρχαιολογικούς χώρους έπρεπε να δίνει  άλλα 5 ευρώ το μήνα.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

12.000 μέλη  έφεραν στον Αρτέμη Σώρρα κέρδος 120.000 ευρώ μόνο με την εγγραφή τους. Κάθε μέλος έδινε 60 ευρώ το χρόνο για να συμμετέχει στις συγκεντρώσεις, άρα 720.000 ευρώ το χρόνο.

Το σύνολο, 840.000 ευρώ το χρόνο.

Μικρό μέρος βεβαίως αυτών των χρημάτων πήγαιναν σε λειτουργικά έξοδα των γραφείων. Όμως και εδώ ο Αρτέμης Σώρρας ήταν κερδισμένος καθώς στα περισσότερα γραφεία δεν πλήρωνε ενοίκοιο. Τα νοίκιαζε από οπαδούς του που τα χρωστούσαν  με το πρόσχημα ότι θα τα σώσει.

Υπάρχει  και ένας τεράστιος οικονομικός κύκλος  από τα εξώδικα των Ελλήνων Συνέλευσις προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες. Η τιμή  από 5  ως και 200 ευρώ. Εύκολο κέρδος για τον Αρτέμη Σώρρα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top