Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Kοπέλα βάζει το πόδι τις σε ρόδες αυτοκινήτων για να την πατήσουν!

Το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο

Ο κακός χαμός επικρατεί στα social media μετά από ένα βίντεο που έχει γίνει viral και δείχνει μια νεαρή κοπέλα στη Θεσσαλονίκη να βάζει το πόδι της στη ρόδα ενός σταματημένου σε φανάρι αυτοκινήτου, περιμένοντας να περάσει από πάνω της.

Το περιστατικό κατέγραψε διερχόμενος οδηγός. Η νεαρή κοπέλα βάζει το πόδι της στη ρόδα του αυτοκινήτου και περιμένει πότε θα ξεκινήσει. Στο πρώτο μέρος μάλιστα του βίντεο φαίνεται η κοπέλα να φεύγει, αφού έχασε την υπομονή της και δεν μπορούσε να περιμένει πότε θα ξεκινήσει το αυτοκίνητο, ενώ στο δεύτερο μέρος τρέπεται σε φυγή όταν της κορνάρει ένας άλλος οδηγός.

Το βίντεο ανέβηκε στη σελίδα «Θεσσαλονίκη τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα» και όπως έγραψε η χρήστρια που το ανέβασε η κοπέλα αυτό το κάνει για να αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους οδηγούς, ισχυριζόμενη ότι δήθεν την τραυμάτισαν με το όχημά τους.

Μάλιστα αρκετοί σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση ότι η ίδια κοπέλα έκανε το ίδιο πράγμα τον περασμένο Νοέμβριο και ότι χρήστες του Facebook καλούσαν όποιον τη δει να καλέσει το 100.

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η κοπέλα είναι γνωστή στην περιοχή και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top