Ν. Σμύρνη: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 22χρονη που γέννησε και πέταξε το βρέφος από το μπαλκόνι

Δε σταματά να λέει πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί της.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η νεαρή από τη Νέα Σμύρνη που γέννησε μόνη της και πέταξε το βρέφος από το μπαλκόνι.

Η 22χρονη από τη Νέα Σμύρνη φέρνει ξανά και ξανά στο μυαλό της τη στιγμή που γέννησε το αγοράκι της στη μπανιέρα του σπιτιού της και το πέταξε στον ακάλυπτο.

"Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ"

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 22ΧΡΟΝΗΣ:  «Είναι στη διαδικασία που προσπαθεί, όσο μπορεί, να στήσει τα κομμάτια του εαυτού της. Προσπαθεί να δει πως θα μπορέσει να επανέλθει στον κοινωνικό της περίγυρο. Δε νομίζω να υπάρχει εύκολα αποδοχή».

"ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ"

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε σταματά να λέει πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί της. Λειτούργησε με πανικό φέρνοντας ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

«Δεν έβαλα κάτι επάνω του, ήταν γυμνό. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Ήθελα να βρω μια κενή ώρα, που δεν θα ήταν η μητέρα μου στο σπίτι, να πάρω το παιδί, να πάω στο νοσοκομείο, να το δώσω για υιοθεσία», φέρεται να υποστηρίζει η 22χρονη.

"Η 22ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ"

Σύμφωνα με τον δικηγόρο αναμένεται να οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας προκειμένου να εξετάσει τη νεαρή, ωστόσο ήδη παρακολουθείται από ψυχίατρο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 22ΧΡΟΝΗΣ: «Πηγαίνει κάποιος ειδικός ψυχίατρος, την παρακολουθεί και κάνουν αυτές τις συνεδρίες εντός της οικίας. - Η μητέρα της είναι δίπλα της... - Πάντα, δεν φεύγει καθόλου από το πλευρό της. Η οποία δεν σας κρύβω κάνει συνεδρίες με τους ειδικούς γιατί και αυτή χρειάζεται υποστήριξη για να αντιμετωπίσει όλο αυτό».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top