Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά

Άφησε την τελευταία του πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια / Νέα ενημέρωση 21:20

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 52χρονος επιχειρηματίας που πριν από δυο εβδομάδες πυροβολήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κηφισιά: Οι δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν πρώτα τον αδελφό του επιχειρηματία - Τα πρώτα λόγια της συζύγου του 52χρονου

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες της Κηφισιάς - Δεν είχε εξοπλισμό ασφαλείας το σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο επιχειρηματίας «έφυγε» σήμερα από τη ζωή στις 11:52, καθώς εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

 

Ήταν ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του 52χρονου.

Μέσα βρισκόταν ο επιχειρηματίας με τη σύζυγό του.

Οι δράστες παραβίασαν μία από τις πόρτες του σπιτιού, το οποίο διέθετε συναγερμό, αλλά ήταν απενεργοποιημένος.

Στη συνέχεια, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού, όπου κοιμόταν ο 52χρονος με την σύζυγό του.

Ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε την παρουσία τους, με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να παλέψει με τον έναν από τους ληστές, ο οποίος τον χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, οι δράστες πυροβόλησαν 2 φορές τον 52χρονο στην πλάτη και τράπηκαν σε φυγή.  

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα σε ζωτικά όργανα. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή με αλλεπάλληλες επεμβάσεις, καθώς και αφαίρεση του ενός νεφρού.

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

 

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ

 

Μετά από δεκαεννέα (19) μέρες άνισης μάχης στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο σπίτι του, σε ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top