Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες της Κηφισιάς - Δεν είχε εξοπλισμό ασφαλείας το σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από τους ληστές

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, σε οικία στην Κηφισιά και πυροβόλησαν 52χρονο επιχειρηματία στην πλάτη. Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος,  σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», ο τραυματίας «διακομίστηκε σήμερα στις 5:35 π.μ. στο νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από  πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση  συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

Κηφισιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστές - Του αφαίρεσαν το νεφρό

«Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του» καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

Το χρονικό της ληστείας – Το σπίτι δεν είχε εξοπλισμό ασφαλείας

Ο 52χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες, όταν αυτοί εισέβαλαν σπίτι του στην Κηφισιά  για να τον ληστέψουν τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η οικία του 52χρονου δε διέθετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και έτσι δεν ήταν δύσκολο για τους δύο κακοποιούς να εισβάλλουν σε αυτό, λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα.

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του. Άκουσε θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει αντίκρυσε μπροστά του τους δύο κουκουλοφόρους. Ο 52χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον χτύπησαν με διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Οι δύο σφαίρες έχουν πλήξει ζωτικά του όργανα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top