«Δε φοβήθηκα για τη ζωή μου, φοβήθηκα τον βιασμό» - Για 2η μέρα στο νοσοκομείο η γυναίκα που γλίτωσε από τον βιαστή της

Αυτό που την έσωσε ήταν η ψυχραιμία της και τα μαθήματα αυτοάμυνας

Για δεύτερη ημέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο η νεαρή γυναίκα που γλίτωσε από τα χέρια του βιαστή της, χάρη στην ψυχραιμία της αλλά και στα μαθήματα αυτοάμυνας που είχε παρακολουθήσει.

Λίγες ώρες μετά τον εφιάλτη που έζησε η 25χρονη γυναίκα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Να ξεχάσει τη φρίκη που έζησε όταν ο αδίστακτος άντρας της επιτέθηκε προσπαθώντας να τη βιάσει.

"Ήταν ό, τι τραγικότερο έχει συμβεί στη ζωή μου γιατί με χαράκωσε στο στέρνο και στην κοιλιά με μαχαίρι, αν με είχε μαχαιρώσει μπορεί και να μην ζούσα τώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, φοβήθηκα για το βιασμό. Δεν ήθελε να μου κάνει κακό, ήθελε να με απειλήσει και να με βιάσει".

Ξέρει καλά πως αυτό που την έσωσε ήταν η ψυχραιμία της και τα μαθήματα αυτοάμυνας.

Η ώρα ήταν 9 δεν είχε καλά καλά νυχτώσει. Έκανε την καθιερωμένη διαδρομή. Πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της για να επιστρέψει στο σπίτι της όταν ο επίδοξος βιαστής της επιτέθηκε σε αυτό το σημείο.

Πιο πολύ από τα τραύματα πονάει η ψυχή, οι μνήμες.. τα λίγα λεπτά φρίκης που έζησε στα χέρια του επίδοξου βιαστή επιστρέφουν τα βράδια σαν εφιάλτες.

«Βρήκα τη ψυχική δύναμη και κατόρθωσα να τον χτυπήσω στο γόνατο και να τον πετάξω κάτω. Κατάφερα στην κυριολεξία να πετάξω κάτω έναν αλλοδαπό που είχε ύψος 1.80 κι εγώ είμαι αδύνατη με ύψος 1.63. Άρα λοιπόν δεν μετράει η σωματική δύναμη, μετράει η ψυχική δύναμη κι όταν υπάρχει αυτή μπορεί να κερδίσει ακόμα κι έναν γίγαντα που στέκεται απέναντί σου», λέει η 25χρονη κοπέλα στο Πρώτο Θέμα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top