Πανικός στον καλλιτεχνικό χώρο από τη σύλληψη των delivery της κοκαΐνης

Με κωδικοποιημένα μηνύματα μέσω εφαρμογών γίνονταν οι παραγγελίες

Πανικό σε πολλούς καλλιτέχνες έχει προκαλέσει η σύλληψη τεσσάρων διακινητών κοκαΐνης.  Οι παραγγελίες γίνονταν με κωδικοποιημένα μηνύματα και η παράδοση ήταν άμεση, αφού οι έμποροι περίμεναν μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ήταν οι προμηθευτές των επωνύμων. Γνωστά ονόματα της νύχτας φέρονται να ήταν πελάτες των τεσσάρων συλληφθέντων. Δεν ήταν απλά βαποράκια λένε οι αστυνομικοί. Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες και ήταν πολύ καλά οργανωμένοι. Οι κρύπτες στα καθίσματα σε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά της κοκαΐνης, εντυπωσίασαν ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της δίωξης ναρκωτικών. Άνοιγαν με ειδικό χειρισμό και δεν ήταν εύκολο να εντοπιστούν.

Οι παραγγελίες γίνονταν με κωδικοποιημένα μηνύματα μέσω εφαρμογών. Η παράδοση ήταν άμεση. Το πελατολόγιο τους βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων σχεδόν τέσσερα κιλά άριστης ποιότητας κοκαΐνη. Δεν την είχαν σπάσει όλη καθώς εντόπισαν και δύο πλάκες με λογότυπο. Από τη συγκεκριμένη ποσότητα εκτιμάται ότι το κέρδος τους θα ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ. Μέσα σε διαμορφωμένες κρύπτες  στον πύργο ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και σε ντουλάπα είχαν 144.000 ευρώ.

Η δράση της εγκληματικής ομάδας ήταν πανελλαδική. Με εταιρείες ταχυμεταφορών έστελνε κοκαΐνη στην ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Τα μέλη της είχαν επεκτείνει τις δραστηριότητές τους σε προορισμούς όπως η Μύκονος που τους καλοκαιρινούς μήνες ή περιόδους γιορτών συγκεντρώνουν πολλούς επισκέπτες.

Για τη μεταφορά των ναρκωτικών οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν τέσσερα αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top