Κατερίνη: Τι ισχυρίστηκε η μάνα του κοριτσιού που κακοποιούσε ο πατέρας με τους φίλους του

Η 16χρονη νιώθει μια σχετική δικαίωση που οι δράστες πέρασαν την πόρτα της φυλακής

Δικαιωμένη και ασφαλής νιώθει η 16χρονη κοπέλα, που ο πατέρας και οι φίλοι του κατηγορούνται ότι τη βίαζαν από την ηλικία των 6 ετών, τώρα που οι δράστες βρίσκονται στη φυλακή. Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν νέα θύματα.

H κοινωνία της Λεπτοκαρυάς ένιωσε αποτροπιασμό αλλά και μια σχετική ικανοποίηση όταν είδε τον πατέρα - τέρας να οδηγείται στη φυλακή.

Το κορίτσι μετά την προφυλάκιση νιώθει ασφαλές και σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του θύματος: «εξέφρασε την ικανοποίησή της με τη δημοσίευση των φωτογραφιών των δραστών και για πρώτη φορά διακρίναμε ένα ειλικρινές χαμόγελο από το ανήλικο παιδί».

Κατερίνη: Συγκλονίζει η περιγραφή της 16χρονης - Κακοποιούταν σεξουαλικά από τον πατέρα και τους φίλους του

Η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε ότι είχε ενδείξεις για την κακοποίηση της κόρης της, όμως δε μπορούσε να αντιδράσει γιατί ο πρώην άνδρας κακοποιούσε και την ίδια.

«Η κόρη μου δε με άφηνε να μπω ούτε στο μπάνιο μαζί της. Δε με άφηνε να τη δω γυμνή. Καταλάβαινα ότι κάτι πάει λάθος γιατί ο πατέρας της συχνά την έπαιρνε και την πήγαινε στο μαντρί».

Ειδικό κλιμάκιο από την Αθήνα έχει επιστρατευτεί προκειμένου να συμβάλλει στις έρευνες στην Κατερίνη, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για σοβαρό κύκλωμα παιδεραστίας που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία.

Η ανήλικη και η οικογένεια της είναι υπό συνεχή παρακολούθηση ψυχολόγων.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top