5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου: Αφιερωμένος στους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν και φέτος - Για πέμπτη χρονιά συνεχίστηκε η επιτυχημένη αγωνιστική και οργανωτική του πορεία

Ο ανθρωπισμός έγινε ένα με τον αθλητισμό, στον 5o Μαραθώνιο Ναυπλίου, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στους σκοπούς του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν και φέτος στον Μαραθώνιο και τον ημιμαραθώνιο Ναυπλίου, που για πέμπτη χρονιά, συνέχισε την επιτυχημένη  αγωνιστική και οργανωτική του πορεία.

Την εκκίνηση του Μαραθωνίου, που ήταν αφιερωμένος στους σκοπούς του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ,  έδωσαν ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Το Ναύπλιο "έτρεξε" για το "Όραμα Ελπίδας

«Για το Ναύπλιο και τις εκδηλώσεις του να ταυτίσει το μήνυμα του με το μήνυμα του Οράματος Ελπίδα είναι μεγάλη τιμή» δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος.

Παράλληλα με το δρομικό αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκαν δράσεις με κοινωνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα. Δεκάδες  συνάνθρωποί μας επισκέφθηκαν  το περίπτερο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ, προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

«Να τους συγχαρώ για την πρωτοβουλία που πήραν, άγγιξε την καρδιά μου, να συμβάλλουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη, στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» επεσήμανε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στον μαραθώνιο του Ναυπλίου που αποτελεί το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Πελοποννήσου, οι αθλητές απόλαυσαν τη νέα διαδρομή, ενώ ο κόσμος τους εμψύχωνε συνεχώς. Φέτος συμμετείχαν στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και οι Ευέλπιδες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top