Αυτοψία STAR: «Άγρια Δύση» θυμίζει η Πλατεία Βικτωρίας

Συμπλοκές, μαχαιρώματα και κλοπές είναι το καθημερινό σκηνικό

«Άγρια Δύση» θυμίζει  η Πλατεία Βικτωρίας. Συμπλοκές, μαχαιρώματα και κλοπές είναι το καθημερινό. Θύματα; Oι κάτοικοι , οι καταστηματάρχες αλλά και πολύς κόσμος που παίρνει το τρένο.

Αυτοψία STAR

Πλατεία Βικτωρίας  ώρα 10 το πρωί. Χρήστες παίρνουν τη δόση τους μπροστά στα παγκάκια του σταθμού  με "μάρτυρες" εκατοντάδες περαστικούς  που τρέχουν να προλάβουν το τρένο. Λίγο πιο κάτω στην οδό Χέυδεν το πρώτο "deal" της ημέρας μόλις έκλεισε.

Μόνο τις τελευταίες 48 ώρες  στο στέκι της εγκληματικότητας έχουν σημειωθεί 4 συμπλοκές , η 1  θανατηφόρα. Ο λόγος ; Ένα αλισβερίσι ναρκωτικών που δεν πήγε και τόσο καλά.

Εδώ είναι λίγα λεπτά μετά τις φονικές μαχαιριές στην Πλατεία Βικτωρίας τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου έχασε τη ζωή του ένας νεαρός αλλοδαπός αλγερινής καταγωγής.

Μόλις πέσει το σκοτάδι η Πλατεία Βικτωρίας παραδίδεται στην εγκληματικότητα και την παρανομία.

Πλατεία Κυριάκου και Ελπίδος γωνία, αλλά μόνο στην ταμπέλα. Η ελπίδα για τους κατοίκους της περιοχής έχει σβήσει. Φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν στην ίδια τους τη γειτονιά.

Το γενικότερο πρόβλημα της ασφάλειας των πολιτών έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η βία και η ανομία δυστυχώς επεκτείνονται από το κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια καθώς κινδυνεύουν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους από διάφορους ανεξέλεγκτους κουκουλοφόρους»

Οι  καταστηματάρχες τα μαζεύουν για άλλες γειτονιές....

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top