Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη στην Ε.Ο – Ο 49χρονος μετά από 1 ½ ώρα στο αντίθετο ρεύμα ανασύρθηκε νεκρός

Με το γκάζι του λευκού αυτοκινήτου πατημένο τέρμα στα 140 χιλιόμετρα οδηγούσε σε κατάσταση αμόκ

Μιάμιση ώρα κράτησε η ξέφρενη καταδίωξη ενός οδηγού ο οποίος μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό από το Βελεστίνο και έφτασε μέχρι την Τραγάνα. Τελικά ανασύρθηκε νεκρός όταν έπεσε πάνω σε μπλόκο περιπολικών.

Με το γκάζι του λευκού αυτοκινήτου πατημένο τέρμα στα 140 χιλιόμετρα, ο 49χρονος οδηγεί ασταμάτητα επί μιάμιση ώρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής οδού για Θεσσαλονίκη. Είναι συνεχώς στην αριστερή λωρίδα κινούμενος ανάποδα προς Αθήνα και ακριβώς δίπλα του ένα ολόκληρο κομβόι από περιπολικά που τον καταδιώκουν. Αυτή η απίστευτη εικόνα προκαλεί σοκ.

Άγρια καταδίωξη στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας! Νεκρός ο οδηγός που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

Σε αμόκ ο οδηγός

Ο 49χρονος, όπως τον καταγράφουν με το κινητό τους άλλοι οδηγοί που κινούνται μαζί του παράλληλα προς την Αθήνα, φαίνεται να βρίσκεται σε αμόκ. Ουρλιάζει στους αστυνομικούς σφίγγοντας το τιμόνι, βγάζει τα ρούχα και τα παπούτσια του και τα πετάει από το παράθυρο στα περιπολικά. Οι αστυνομικοί τον στριμώχνουν στη νησίδα και προσπαθούν να αποτρέψουν κάποια πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση με άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα. Αυτός επιταχύνει και εμβολίζει το φορτηγάκι της τροχαίας.

«Ήταν γύρω στα 500 μέτρα μπροστά συνεχώς ένα περιπολικό να ειδοποιεί τους οδηγούς από το αντίθετο ρεύμα. Πίσω του συνοδεία! Κατά διαστήματα προσπαθούσαν να τον σταματήσουν κάνοντας μπλόκο δηλαδή μπροστά, αριστερά και πίσω, αλλά αυτός συνέχιζε με μανία» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας.

Όλα τελειώνουν με δραματικό τρόπο όταν το λευκό αυτοκίνητο πέφτει με ορμή πάνω σε δύο περιπολικά κι ένα φορτηγό που έστησαν μπλόκο στην Τραγάνα. Από τα συντρίμμια, ο 49χρονος ανασύρεται νεκρός ενώ τραυματίζεται ο οδηγός του φορτηγού ο οποίος βρίσκεται πεζός πίσω από τα περιπολικά.

Το χρονικό της καταδίωξης

Η καταδίωξη άρχισε στις 7 και τέταρτο το πρωί όταν το αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής οδού στον κόμβο του Βελεστίνου. Στην ξέφρενη πορεία του ο 49χρονος έπεσε με ορμή και έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Πελασγίας και της Μαυρομαντύλας.

Στις Θερμοπύλες έκοψε ταχύτητα δίνοντας την εντύπωση ότι θα σταματήσει. Πάτησε όμως και πάλι το γκάζι σπάζοντας τις μπάρες και στα διόδια της Αγίας Τριάδας. Η δραματική καταδίωξη τελείωσε στα διόδια της Τραγάνας στις 9 παρά 20 το πρωί με το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε δύο περιπολικά που του είχαν κλείσει το δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε  νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top