Άγρια καταδίωξη στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας! Νεκρός ο οδηγός που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

Τραυματίστηκε ο οδηγός ενός φορτηγού - Νέα ενημέρωση: 09:39

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, κατά τη διάρκεια καταδίωξης ΙΧ, το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το Lamia Report, το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ, ο οδηγός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών για να σταματήσει.

Αντίθετα άρχισε να πετάει αντικείμενα μέσα από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυτομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες από θαύμα δεν έγινε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο ύψος των Θερμοπυλών, ο καταδιωκόμενος σταμάτησε για λίγο, κάνοντας τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι όλη αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει, όταν όμως πλησίασαν το αυτοκίνητο, εκείνος πάτησε γκάζι κι έφυγε και πάλι.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τα διόδια της Τραγάνας, όπου αστυνομικοί είχαν κλείσει τον δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός δεν έκοψε ταχύτητα και έπεσε πάνω στο μπλόκο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός ενός φορτηγού, που οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει στο δρόμο για να τον σταματήσουν. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και έχασε τη ζωή του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top