«Έφυγε» στα 22 της χρόνιας χτυπημένη από τον καρκίνο η «Απλή Φοιτήτρια» του Twitter

Σήμερα η κηδεία της στο Λαγονήσι

Πέθανε η Απλή Φοιτήτρια του Twitter

Σε ηλικία μόλις 22 ετών «έφυγε» από τη ζωή η Ελισάβετ Αντωνιάδη, η «Απλή Φοιτήτρια» του Twitter που είχε συγκλονίσει με τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε ενημερώσει ότι η ασθένειά της είχε κάνει μετάσταση στα κόκαλα και θα σταματούσε να γράφει στο λογαριασμό της.

«Παιδιά, η κατάστασή μου προχώρησε αρκετά και έχει γίνει μετάσταση στα οστά. Ο λογαριασμός μου πλέον δεν ξέρω αν θα ξανακινηθεί. Μεταφέρθηκα πίσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήσασταν κοντά μου. Εις το επανιδείν», είχε γράψει, προκαλώντας ένα τσουνάμι συμπαράστασης από χρήστες του Twitter.

Οι γιατροί είχαν χαρακτηρίσει την κατάστασή της μη αναστρέψιμη και της είχαν επιτρέψει να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στο Λαγονήσι, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή ένας ξάδελφος της 22χρονης Ελισάβετ και μετά απενεργοποίησε τον λογαριασμό της.

«Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη υστερα από μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Λαγονήσι. Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι. Σαν ξάδερφός, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top