Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» μετά τις μάχες σώμα με σώμα έξω από συμβολαιογραφείο

Άνδρες των ΥΜΕΤ τους περικύκλωσαν και τους έβγαλαν έξω «σηκωτούς»

Μάχη σώμα με σώμα είχαν αστυνομικοί με τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Οχτώ άτομα οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ από όπου, λίγη ώρα αργότερα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως θα δείτε και στο video, μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών εισέβαλαν στον τέταρτο όροφο συμβολαιογραφείου για να εμποδίσουν ηλεκτρονικό πλειστηριασμό ενός ακινήτου 65 τετραγωνικών στην Κυψέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό

Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς, καθώς άνδρες των ΥΜΕΤ τους περικύκλωσαν και τους έβγαλαν έξω κυριολεκτικά σηκωτούς.

«Τώρα μας συλλαμβάνουν επειδή διαδηλώσαμε…Και η αστυνομία μας είπε και γελοίους κιόλας. Παράνομοι πλειστηριασμοί πάνω…Δεν σταματάμε έτσι νομίζουν ε;» δήλωσε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

ΕΓΙΝΑΝ ΟΧΤΩ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ - ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

 

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν συνολικά οχτώ άτομα. Λίγη ώρα αργότερα τα μέλη του κινήματος αφέθηκαν ελεύθερα με τη βοήθεια της δικηγόρου τους Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Η διαδικασία αυτή, τρομοκράτησης και εκφοβισμού των ανθρώπων που αγωνίζονται δεν πρόκειται εμάς όλους και δεν πρόκειται να κάμψει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών. Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε σειρά ενεργειών…» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η συμβολαιογράφος δεν τους έκανε μήνυση αλλά σκοπεύουν να της κάνουν εκείνοι. Όπως και στην αστυνομία που τους προσήγαγε.

Στη Θεσσαλονίκη μέλη συλλογικοτήτων εισέβαλλαν σε τράπεζα και σήκωσαν πανό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top