Θρίλερ με ληστεία μαμούθ στο Βόλο! Τι έγινε με το 1,3 εκατ. ευρώ και τις χρυσές λίρες

Η αστυνομία προσπαθεί να ξεμπλέξει το κουβάρι - Νέα ενημέρωση: 11:39

Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της διάρρηξης της δεκαετίας στον Βόλο, μετά από καταγγελίες της οικογένειας Δεληγεώργη ότι άγνωστοι έκλεψαν 1,3 εκατομμύρια ευρώ και χρυσές λίρες από το διαμέρισμα, όπου κατοικούσαν τα δύο αδέλφια, Γιώργος και Νικόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διατάχθηκε άρση του τραπεζικού απορρήτου των δύο αδερφών για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για τα χρήματα, που προήλθαν, όπως ισχυρίστηκαν αρχικά τα θύματα, από σπασμένο ομόλογο της οικογένειας Δεληγεώργη, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ. Ο Γιώργος Δεληγεώργης κατήγγειλε ότι εκλάπησαν και 900 χρυσές λίρες, που ήταν κρυμμένες στο παραλιακό του διαμέρισμα.

Η αστυνομία, όμως, διερευνά και την καταγγελία αυτή, καθώς αρχικά ο Γιώργος Δεληγεώργης είχε πει πως είχαν κλαπεί 400 χρυσές λίρες. Μετά τη δεύτερη καταμέτρηση που έγινε όμως, φέρεται να διαπίστωσε ότι έλειπαν περισσότερες.

«Όταν ρώτησα τον αδερφό μου τι χρήματα είχε στο σπίτι, μου είπε ότι είχε 50.000 ευρώ», αναφέρει στο Star ο αδερφός του καταγγέλοντος, Νίκος Δεληγεώργης, θύμα κι εκείνος της κλοπής.

Πώς όμως οι 50.000 έγιναν 1,3 εκατομμύρια και μάλιστα έκαναν φτερά και 900 λίρες, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 220.000 ευρώ;

«Αν είχε λίρες, δεν ξέρω, πάντως εμένα με διαβεβαίωσε ότι είχε μόνο 50.000 τίποτα άλλο», προσθέτει ο κύριος Δεληγεώργης.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα, παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα. Τα χρήματα, όπως ισχυρίζονται τα θύματα, φυλάσσονταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ σε ένα δωμάτιο, όπου και τα εντόπισαν οι δράστες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top