Πατροκτόνος Κρήτης: Τον σκότωσα γιατί θυμήθηκα ότι με χτυπούσε όταν ήμουν μικρός

Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 34χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για το φονικό στο Ηράκλειο Κρήτης τα Χριστούγεννα. Ο γιος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του όταν θυμήθηκε ότι τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός.

Χωρίς να πει το παραμικρό ο 34χρονος φερόμενος ως πατροκτόνος βγήκε το πρωί από τα δικαστήρια Ηρακλείου. Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, αφού δεν είχε δικηγόρο.

Την ίδια ώρα σε στενό οικογενειακό κύκλο γινόταν η κηδεία του 60χρονου πατέρα του. Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στο σπίτι του συνταξιούχου υδραυλικού στην Φορτέτσα Ηρακλείου. Πατέρας και γιος έπιναν μαζί με φίλο του τελευταίου σε καφενείο. Κάποια στιγμή άρχισαν να διαπληκτίζονται μπροστά στους άλλους θαμώνες.

Τι είπε ο 34χρονος

«Όταν πήγαμε σπίτι συνεχίσαμε να τσακωνόμαστε. Θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με χτυπούσε. Πήγα προς το μέρος του και του έκλεισα με το χέρι μου το στόμα και τη μύτη».      

«Καλές σχέσεις είχανε, ερχόταν κάθε βδομάδα, δέκα μέρες, τον έβλεπα πότε στης γιαγιάς του, πότε στου πατέρα του. Τώρα τι κάνανε, δεν το ξέρω. Δεν είχα ακούσει ότι τον χτυπούσε, χθες το άκουσα πρώτη φορά», δήλωσε φίλος του θύματος.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του 60χρονου οφείλεται σε ασφυξία. Τα μοναδικά αμυντικά τραύματα που είχε ήταν γύρω από τα χείλη. Προκλήθηκαν όπως εκτιμά όταν προσπάθησε να τραβήξει το χέρι του γιού του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η αντίδραση του θύματος ήταν μειωμένη, πιθανόν λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top