Στην ανακρίτρια η πρώην σύζυγος ψυχιάτρου - Την κατηγορεί για την απόπειρα δολοφονίας του

Τι δήλωσε ο ψυχίατρος για την δολοφονική επίθεση εναντίον του με πυροβολισμούς

Στην ανακρίτρια Ηρακλείου απολογείται μέχρι αυτή την ώρα η 53χρονη πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, την οποία ο ίδιος ενέπλεξε στην επίθεση που δέχτηκε με πυροβολισμούς το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός γιατρός Δημήτρης Στριμπάκος, φέρεται να κατονομάζει ως ηθική αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης την πρώην σύζυγό του.

Νωρίς το απόγευμα έφθασε στα δικαστήρια Ηρακλείου ο ψυχίατρος και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια. Από το μεσημέρι βρισκόταν εκεί η 53χρονη πρώην σύζυγός του την οποία φέρεται να έχει κατονομάσει ως ηθική αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκε έξω από το γραφείο του.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα» αρκέσθηκε να δηλώσει ο κ. Στριμπάκος, ενώ σχετικά με  το τι υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του ανέφερε: «Δε γνωρίζω, δεν με αφορά. Επιμένω σε ό,τι  έχω πει βεβαίως στην αστυνομία».

Ο ψυχίατρος ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του στα δικαστήρια. Μετά την επίθεση είχε μιλήσει για απειλές που είχε δεχτεί παλαιότερα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες μετά το χωρισμό τους ο 50χρονος και η πρώην σύζυγός τους βρίσκονταν σε έντονη αντιπαράθεση. Η ανακρίτρια κάλεσε στο γραφείο της και την κόρη του ζευγαριού.

«Είχα απειληθεί πριν την πρώτη επίθεση. Στην αδελφή μου είχαν δοθεί προειδοποιήσεις κατά της ζωής μου» δήλωσε για το ίδιο ζήτημα.  

Ο ψυχίατρος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι οι επιθέσεις εναντίον του δεν έχουν σχέση με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες  φέρεται να έχει καταθέσει και για  ενέδρα δεύτερη φόρα και πριν 1,5 μήνα με δυο πυροβολισμούς κοντά στο σπίτι του.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top