Ραγδαίες εξελίξεις με τον φοιτητή στην Κάλυμνο: Δεκτό το αίτημα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

Η οικογένεια του πιστεύει πως ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 22χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο.

Παρά την αρχικά αρνητική απάντηση που πήραν οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου για τη διενέργεια δεύτερης νεκροψίας/νεκροτομής, σήμερα έγινε γνωστό από την εκπομπή «Tatiana Live» πως τελικά ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κάνει δεκτό το αίτημά τους για διενέργεια δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο - Αποκλειστικές πληροφορίες STAR

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Μυστήριο με τα παπούτσια που βρέθηκαν σε άλλο σημείο και τελικά δεν ήταν δικά του

 

Με τον τρόπο αυτό, η οικογένεια ελπίζει ότι θα πάρει πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι συνέβη στο παιδί, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθούν και νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρόδου ο οποίος διενήργησε και την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στον 22χρονο φοιτητή, ο Νικόλας Χατζηπαύλου  έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση που είχε από βράχο.

Ωστόσο οι γονείς του αμφισβητούσαν εξ΄αρχής αυτό το πόρισμα και το πρωί της Δευτέρας κατέθεσαν μήνυση κατ΄αγνώστων στ ΓΑΔΑ, ζητώντας να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού τους, δηλώνοντας πως θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο.

Ο δικηγόρος τους, Γιάννης Γλύκας, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Η άποψη του πατέρα και της μητέρας είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Εγώ οφείλω να ταυτιστώ με αυτή την άποψη αλλά και να ψάξω μαζί με την οικογένεια και με όλους όσοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, τα στοιχεία που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο».

Μετά την μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε η οικογένεια του 21χρονου φοιτητή, ο δικηγόρος τους κατέθεσε αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νέας νεκροψίας/νεκροτομής, το οποίο και είχε αρχικά απορριφθεί.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top