Ανατροπή στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο - Αποκλειστικές πληροφορίες STAR

Απορρίφθηκε το αίτημα του Εισαγγελέα για νέα ιατροδικαστική έκθεση

Μετά την μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε η οικογένεια του 21χρονου φοιτητή, ο δικηγόρος του κατέθεσαν αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νέας νεκροψίας/νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο εισαγγελέας Εφετών απέρριψε το αίτημα για τη διενέργεια νέας νεκροψίας/νεκροτομής.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το παιδί είχε ανέβει μέχρι ενός σημείου στη μέση του βουνού στην προσπάθεια του να σκαρφαλώσει αλλά γλίστρησε και έπεσε σε ένα σημείο όπου υπέστη τα σοβαρότερα τραύματα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Αυτά έγιναν την 1η μέρα της εξαφάνισής του, κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή.

Τις επόμενες ημέρες υπήρχε μια προσπάθεια του παιδιού να συρθεί, καθώς είχε τις αισθήσεις του για 1-2 μέρες. Έκτοτε κάπου ακινητοποιήθηκε και «μαγκώθηκε» σε έναν βράχο έχοντας τις αισθήσεις του αλλά δίχως να μπορεί να κουνηθεί.

Τη μάχη με τη ζωή, την έχασε κατά πάσα πιθανότητα ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Αιτία του θανάτου σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ήταν η εξάντληση και το σοκ.

Αν και αρχικά είχε ακουστεί η εκτίμηση ότι το άψυχο σώμα του δεν κατάφερε τόσες ημέρες να βρεθεί επειδή παρασύρθηκε από τους χειμάρρους που δημιούργησαν οι καταρρακτώδεις βροχές στην Κάλυμνο, το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται, καθώς η μόνη μέρα που έβρεξε στην Κάλυμνο ήταν την Κυριακή (την πρώτη ημέρα δηλαδή της εξαφάνισης του) και όχι τις άλλες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top