Κάλυμνος: Οι τελευταίες δραματικές στιγμές του 21χρονου φοιτητή – Πέθανε μόνος και αβοήθητος

«Έφυγε» νικημένος από την εξάντληση και το σοκ - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20:50

Δραματική είναι η ανατροπή που πήρε η υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο, ο οποίος δεν δολοφονήθηκε (όπως αρχικά είκαζαν οι Αρχές), αλλά σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί του

Οι λεπτομέρειες είναι σοκαριστικές και αποκαλύπτουν το βασανιστικό τέλος που είχε ο Νίκος Χατζηπαύλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 21χρονος φοιτητής και δεν κατάφερε να τον εντοπίσει κανείς

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ:

 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το παιδί είχε ανέβει μέχρι ενός σημείου στη μέση του βουνού στην προσπάθεια του να σκαρφαλώσει αλλά γλίστρησε και έπεσε σε ένα σημείο όπου υπέστη τα σοβαρότερα τραύματα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Αυτά έγιναν την 1η μέρα της εξαφάνισής του, κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή.

Τις επόμενες ημέρες υπήρχε μια προσπάθεια του παιδιού να συρθεί, καθώς είχε τις αισθήσεις του για 1-2 μέρες. Έκτοτε κάπου ακινητοποιήθηκε και «μαγκώθηκε» σε έναν βράχο έχοντας τις αισθήσεις του αλλά δίχως να μπορεί να κουνηθεί.

Τη μάχη με τη ζωή, την έχασε κατά πάσα πιθανότητα ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Αιτία του θανάτου σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ήταν η εξάντληση και το σοκ.

Αν και αρχικά είχε ακουστεί η εκτίμηση ότι το άψυχο σώμα του δεν κατάφερε τόσες ημέρες να βρεθεί επειδή παρασύρθηκε από τους χειμάρρους που δημιούργησαν οι καταρρακτώδεις βροχές στην Κάλυμνο, το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται, καθώς η μόνη μέρα που έβρεξε στην Κάλυμνο ήταν την Κυριακή (την πρώτη ημέρα δηλαδή της εξαφάνισης του) και όχι τις άλλες ημέρες.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top