Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 21χρονος φοιτητής και δεν κατάφερε να τον εντοπίσει κανείς

Βασανιστικός ο θάνατός του – Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τα ευρήματα του ιατροδικαστή σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατο του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, καθώς όπως προέκυψε τελικά, ο νεαρός είχε ένα βασανιστικό τέλος.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει στο πόρισμά του ότι ο θάνατος του Νίκου οφείλεται τελικά σε δυστύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια, όπως είχε αρχικά ειπωθεί και ότι ο φοιτητής ξεψύχησε μόνος και αβοήθητος την Πέμπτη ή την Παρασκευή, υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Το σενάριο που ερευνούν οι αρχές είναι ο 21χρονος φοιτητής να άφησε το ποδήλατό του και να προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε έναν βράχο. Πιθανολογείται ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε από κάποιο ύψος και έχασε τις αισθήσεις του. Γι’ αυτό δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια, ενώ ήταν ζωντανός μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όσο για το πώς βρέθηκε η σορός του στο σημείο εκείνο και γιατί δεν τον εντόπισαν οι αρχές και οι άνδρες της ΕΜΑΚ νωρίτερα, ενώ είχαν περάσει από το συγκεκριμένο σημείο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το άψυχο σώμα του φοιτητή μεταφέρθηκε εκεί από χειμάρρους που δημιούργησαν οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την Κάλυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Νικόλας Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί πριν από εννέα μέρες, όταν αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το ποδήλατό του. Το άψυχο σώμα του εντόπισε ένας μαθητής, ο οποίος περπατούσε στην περιοχή, ανάσκελα, γερμένο ελαφρά στο πλάι, κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top