Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Μυστήριο με τα παπούτσια που βρέθηκαν σε άλλο σημείο και τελικά δεν ήταν δικά του

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας – Για εγκληματική ενέργεια κάνουν λόγο οι γονείς του 21χρονου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.

Αν και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρόδου ο νεαρός φοιτητής  έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση που είχε από βράχο, οι γονείς του αμφισβητούν αυτό το πόρισμα και το πρωί της Δευτέρας κατέθεσαν μήνυση κατ΄αγνώστων στ ΓΑΔΑ, ζητώντας να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού τους, δηλώνοντας πως θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος των γονιών του φοιτητή, Γιάννης Γλύκας, τόνισε πως «η οικογένεια θέλει να μάθει την αλήθεια και θα τη μάθει με υπομονή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου

Γονείς νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο: «Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο»

Ραγδαίες εξελίξεις: Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

 

«Η άποψη του πατέρα και της μητέρας είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Εγώ οφείλω να ταυτιστώ με αυτή την άποψη αλλά και να ψάξω μαζί με την οικογένεια και με όλους όσοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, τα στοιχεία που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Γιάννης Γλύκας.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ

 

«Η οικογένεια έχει πολλά στοιχεία αλλά κυρίως έχει πολλά ερωτήματα, τα οποία είναι αναπάντητα και κανείς δεν μπορεί να τα απαντήσει. Αλλά έχει και στοιχεία, έχει απόψεις κάποιων ανθρώπων που ήταν κοντά στην οικογένεια, που με την φυσική πορεία των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν αυτά να ανατραπούν και να μπούμε σε μια λογική ότι ένα άψυχο σώμα βρέθηκε εκεί που βρέθηκε κάνοντας καμπύλη γραμμή. Ο χώρος που βρέθηκε το παιδί είναι σε καμπύλη γραμμή από τον χώρο που έπεσε. Που σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να βρεθεί εκεί».

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ;

 

«Βρέθηκαν ίδια παπούτσια σε άλλο σημείο. Είναι ένα στοιχείο που δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό. Μπορεί να είναι και ένα τυχαίο γεγονός, αλλά δεν κολλάει εύκολα σε έναν ανθρώπινο νου όταν αυτός ο νους είναι πονεμένος, ότι ίδιο παπούτσι ή ίδια παπούτσια με αυτό που φορούσε ο πολυαγαπημένος γιος, αλλά και η κάλτσα, βρέθηκαν σε άλλο χώρο και τελικά αποδείχτηκε πως δεν είναι τα δικά του. Αν οι έρευνες δεν είχαν εστιαστεί σε αυτό το σημείο και δεν είχε χαθεί τεράστιος, πολύτιμος χρόνος, ίσως το παιδί να ζούσε» κατέληξε ο δικηγόρος των γονιών του 21χρονου.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top