Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη φωτιά αλλά η πόρτα ήταν κλειστή

Συγκλονισμένοι οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψου τι έκανε ο πατέρας τους

Τα παιδιά  φαίνεται ότι προσπάθησαν να διαφύγουν από το δωμάτιο στο φλεγόμενο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης Παναγιώτης Μπούσιος, στο μεσημβρινό δελτίο του Star με τη Ράνια Τραγόμαλλου!

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτη τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα- Νεκρός ο ίδιος και τα δύο παιδιά του

 Δυστυχώς όμως τα δίδυμα αγοράκια δεν τα κατάφεραν και βρήκαν τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις.  Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου όμως ήταν πλέον αργά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον πατέρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.  

   

Όπως ανέφερε ο Π.Μπούσιος, λίγο μετά τις 7 το πρωί οι ένοικοι πετάχθηκαν από τα κρεβάτια τους καθώς ένας αστυνομικός χτυπούσε τις πόρτες των διαμερισμάτων τους και τους  καλούσε να εκκενώσουν την πολυκατοικία. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε, αλλά οι πυκνές αναθυμιάσεις στάθηκαν μοιραίες για τα δίδυμα αγόρια και τον πατέρα τους.       

Σύμφωνα με όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία τη φωτιά την έβαλε ο 40χρονος πατέρας και υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος τα παραλάμβανε κάθε σαββατοκύριακο από την μητέρα τους, με την οποία έχει χωρίσει.

Στο σπίτι βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα του 40χρονου ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων:    «Μην με κατακρίνετε αν δεν ξέρετε την πραγματικότητα».

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζουν όσα έγραψε ο αυτόχειρας παρασύροντας στον θάνατο τα παιδιά του: «Σας βαρέθηκα όλους»!

Κανείς δεν ξέρει όμως αν είχε προσχεδιάσει την ενέργειά του και  αν είχε γράψει τα σημειώματα λίγο πριν τη φωτιά ή πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του Star τα γράμματά του στην επιστολή δεν ήταν ευανάγνωστα και εκτιμάται ότι προφανώς ήταν πολύ ταραγμένος όταν τα έγραφε και αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Οι γείτονες δήλωσαν πάντως στην κάμερα του Star ότι έχουν συγκλονιστεί, αλλά και ότι τους προκάλεσε κατάπληξη το περιστατικό καθώς ο κατά τα φαινόμενα αυτόχειρας αλλά και υπαίτιος για τον θάνατο των παιδιών του ήταν  πολύ ευγενικός στις σχέσεις του μαζί τους και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top