Συγκλονίζουν όσα έγραψε ο αυτόχειρας παρασύροντας στον θάνατο τα παιδιά του: «Σας βαρέθηκα όλους»!

Τα σημειώματα και όσα έγραψε στον τοίχο ρίχνουν φως στην τραγωδία της Νέας Σμύρνης - Νέα Ενημέρωση 19:59

Συγκλονίζουν τα όσα έγραψε ο  40χρονος αυτόχειρας και υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ( o οποίος παρέσυρε στον θάνατο και τα δίδυμα 9χρονα αγοράκια  του τα οποία κλείδωσε στο υπνοδωμάτιο όταν έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα)  σε σημειώματα ακόμη στον τοίχο του σπιτιού,  όπου έγραψε με μαρκαδόρο «σας βαρέθηκα όλους». Ένα σημείωμα  που θεωρείται όπως και τα υπόλοιπα που άφησε  ενδεικτικό της ψυχολογικής του κατάστασης.      

Διαβάστε επίσης:  Ασύλληπτη τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα- Νεκρός ο ίδιος και τα δύο παιδιά του

Στα σημειώματα αναφέρεται σε ενδοοικογενειακά προβλήματα τα οποία σχετίζονται προφανώς με τις κακές σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του και τη διαμάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών, η οποία του είχε αφαιρεθεί σύμφωνα με πληροφορίες.

    

«Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» έγραφε σε ένα σημείωμα, ενώ σε μια «προειδοποίηση» προς την οικογένεια της πρώην συζύγου του έγραφε ότι «την υπόθεση θα αναλάβει η Νικολούλη»!

Αυτό που εξετάζεται επίσης  από την ΕΛ. ΑΣ. και το οποίο θα ζητηθεί η συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην οποία ήταν μόνιμος υπαξιωματικός, είναι αν είχε σοβαρά ψυχολογικά ή και ψυχιατρικής φύσης προβλήματα τα οποία τον οδήγησαν τελικά στην απόφαση όχι μόνο να βάλει τέρμα στη ζωή του ο ίδιος,  αλλά να παρασύρει στο θάνατο και τα δίδυμα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμα:  Αποκλειστικό: Το διαμέρισμα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη – Νεκρά 2 αγοράκια και ο αυτόχειρας πατέρας τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top