Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα στη Νέα Σμύρνη. 40χρονος πατέρας κλείδωσε τα δίδυμα αγοράκια του (ηλικίας 8 ετών) στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, στην οδό Κοραή 21 και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα  βρουν τραγικό θάνατο και οι τρεις τους από αναθυμιάσεις.

Η Πυροσβεστική έφθασε άμεσα στο διαμέρισμα αλλά αν και ο πατέρας και τα δύο παιδιά δεν έφεραν εγκαύματα, όταν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.      

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας ήταν Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών από την πρώην σύζυγό του και άφησε σημειώματα  που παραπέμπουν στην ενέργειά του. Κλείδωσε τα παιδιά στο δωμάτιό τους, τα οποία η μητέρα τα είχε αφήσει στο σπίτι του για το  Σαββατοκύριακο και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και  οι τρεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο σημειώματα από τα οποία το ένα ξεκινούσε με τη φράση  «δεν αντέχω άλλο», τα οποία δεν έχουν λογικό ειρμό ως προς το περιεχόμενο  και στα οποία αναφέρεται ο αυτόχειρας  σε οικογενειακά ζητήματα ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε κάνει χρήση αλκοόλ πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.     

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε γράψει επίσης στον  τοίχο μαρκαδόρο την φράση  «σας βαρέθηκα όλους»!

 

Tags: