Πύθωνας και άλλα «ασυνήθιστα» ζώα σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά!

Ο Χίππο, ο Πάκμαν και οι άλλοι… συγκάτοικοι μιας 29χρονης φαρμακοποιού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Την ίδια στέγη με τέσσερα κατοικίδια πολύ διαφορετικά απ' το συνηθισμένο μοιράζεται  η Χρύσα, μια φαρμακοποιός από τον Πειραιά, η οποία μίλησε στο Star και στη Μαρία Θέμελη.    

Πύθωνας και άλλα «ασυνήθιστα» ζώα σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά!

«Είμαι η Χρύσα και αυτός είναι ο Χίππο,  ένα ινδικό χοιρίδιο» συστήνεται η 29 φαρμακοποιός,   η οποία συγκατοικεί στο διαμέρισμα της με 4 κατοικίδια. Ένα κουνελάκι , ένα ινδικό χοιρίδιο, έναν πύθωνα και έναν  βάτραχο!

«Αυτός είναι ο Μπαλούκος, ένας αρσενικός πύθωνας, τον έχω δύο  χρόνια και είναι περίπου ένα μέτρο» δηλώνει η ίδια για το… φίδι του σπιτιού. Στην ερώτηση της ρεπόρτερ του Star αν  μπορεί να τον… φορέσει  στο κεφάλι, απάντησε μάλιστα καταφατικά: «Ναι, δεν υπάρχει λόγος να τα φοβόμαστε, αυτά τα ζώα θέλουν μόνο φροντίδα και αγάπη».

Πύθωνας και άλλα «ασυνήθιστα» ζώα σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά!

Το βατραχάκι του σπιτιού το  λένε Πάκμαν και είναι από τον Αμαζόνιο. «Το είδα μια μέρα στο Αττικό Πάρκο και είπα ότι θα αποκτήσω ένα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ασυνήθιστα ζώα» διευκρινίζει η φαρμακοποιός.  

Όσον αφορά το κόστος, δήλωσε ότι πιο πολύ κοστίζει να έχεις ένα σκύλο παρά αυτά.

Το ρεπορτάζ του Star υπενθύμισε ότι πριν λίγες ημέρες ένα μεγαλόσωμο γουρουνάκι έκοβε βόλτες στην Πολιτεία!   Είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έψαχνε εναγωνίως να βρει το αγαπημένο του κατοικίδιο. Και όπως εξηγεί ο Κώστας Καπίρης , ιδιοκτήτης pet shop στον Πειραιά, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες στρέφονται σε κατοικίδια πολύ διαφορετικά από το συνηθισμένο:  Σαύρες, σκαντζόχοιροι, ακόμη και χαμαιλέοντες.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top