Η Βίκυ Σταμάτη ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Πολάκη για το «νεόπλουτο τσ@@λί»

Το αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας - Νέα ενημέρωση: 19-11-2017 23:07

Την αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την ίδια να καταθέτει αγωγή και να ζητά αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η κ. Σταμάτη ζητά αποζημίωση για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφιδιο» και «νεόπλουτο τσ@@λί» που χρησιμοποίησε σε βάρος της σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Facebook.

Την αποζημίωση που ζητά η Βίκυ Σταμάτη αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνοντας λόγο για «λαμόγια» που «έχουν απύθμενο θράσος».

Στην ίδια ανάρτηση στο Facebook o Παύλος Πολάκης θέτει τρία ερωτήματα προς την κυρία Σταμάτη κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, για νέα αρπαχτή.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!!

Χθες το πρωι δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο γραφείο μου στο Υπουργειο την Αγωγη που κατέθεσε ο Δικηγορος κος Αγαπηνος Εξ ονόματος της Βίκυς Σταματη και με την οποία μου ζητάει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ευρω για την ηθική βλαβη που της προξένησαν οι χαρακτηρισμοί «φτωχό νυμφιδιο » και νεόπλουτο τσουλι» που της απεύθυνα μεςω κοινωνικών Δικτυων οταν ειδα τη φωτογραφια με το προτεταμένο μεςαιο δάκτυλο καθώς οδηγούνταν για δεύτερη φορα στη φυλακή!!!!!!!

Τρεις ερωτηςεις αντί άλλης απάντησης:

1)ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;;

2) Σου εχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις Απ τα καβατζωμενα στο εξωτερικό (καθώς εχουμε ελέγξει τις διόδους) ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;;

3) ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ;;;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top