«Εξαφανίστηκα γιατί ήμουν πιεσμένος - Μετά ντρεπόμουν να γυρίσω»: Η εξομολόγηση του κτηνοτρόφου που έκανε «άνω κάτω» την ΕΛ.ΑΣ

Ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος επέστρεψε από μόνος του στο σπίτι του μετά από 15 μέρες

Η εξομολόγηση του κτηνοτρόφου από Θεσπρωτία

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 35χρονου κτηνοτρόφου Ηλία Ντρίκου από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, καθώς το πρωί επέστρεψε σώος στο σπίτι του, στο χωριό Σίδερη.

Όλες αυτές τις μέρες που ήταν εξαφανισμένος, οι δικοί του είχαν τρελαθεί από την ανησυχία τους και η Αστυνομία τον αναζητούσε, εκείνος απλώς… ήθελε να μείνει μόνος.

Ο 35χρονος, αφού επέστρεψε στο σπίτι του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Φιλιατών για προληπτικούς λόγους. Αμέσως μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς, για προσωπικούς λόγους θέλησε οικειοθελώς να μείνει μόνος, καθώς αισθανόταν πιεσμένος.

Κατά το διάστημα της εξαφάνισής του κάποια στιγμή, σκέφτηκε να επιστρέψει,  αλλά ένοιωθε ντροπή για την εξαφάνισή του και γι αυτό το λόγο δεν εμφανίστηκε.

Με τις μέρες όμως να περνούν και την επιβίωσή του στην ορεινή περιοχή να γίνεται δύσκολη αλλά και την αγάπη του για τους οικείους του να τον φορτίζει συναισθηματικά, πήρε τελικώς σήμερα το πρωί την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι του και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 35χρονος κτηνοτρόφος ,η  συγκεκριμένη υπόθεση για την Αστυνομία έχει κλείσει  καθώς έχει αποκλειστεί  οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως απαγωγή.

 

 

Πηγή: Epirus-tv-news

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top