Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τρεις νεκρούς: Αυτός είναι ο 22χρονος – Η 18χρονη κοπέλα του δίνει μάχη για τη ζωή

Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση και ήταν πολύ αγαπημένο

Τροχαίο Θεσσαλονίκης: Αυτό είναι το νεαρό ζευγάρι

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τον τραγικό θάνατο τριών νέων ανθρώπων μπροστά από το δημαρχιακό Μέγαρο, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, δυο μηχανές που φέρονται (σύμφωνα με μαρτυρίες) να κινούνταν σύμφωνα με μαρτυρίες με ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκαν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 67χρονος άνδρας, υπήκοος Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Νέες σκληρές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη - Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Αποτέλεσμα ήταν οι αναβάτες τους να «προσγειωθούν» στο έδαφος και στο πεζοδρόμιο λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Την ζωή τους στο τροχαίο έχασαν ένας 22χρονος (ο οδηγός της μιας μηχανής), στην οποία επέβαινε και η 18χρονη κοπέλα του (που δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Παπανικολάου).

Νεκροί είναι επίσης ένας 28χρονος και ένας 51χρονος. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο 28χρονος οδηγός της μιας μηχανής και ο 51χρονος συνεπιβάτης του ήταν γιος και πατέρας. Το star.gr επικοινώνησε με την τροχαία Θεσσαλονίκης η οποία δεν επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας μόνο πως υπήρχε μεταξύ τους συγγενική σχέση χωρίς όμως να διευκρινίζει ποιά είναι αυτή.

Να σημειώσουμε πως τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα υπό έρευνα, ενώ ο 67χρονος οδηγός μετά το τροχαίο συνελήφθη, κρατείται και κατά πάσα πιθανότητα θα αφεθεί ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη! Τρεις νέοι ξεψύχησαν στην άσφαλτο μετά από τροχαίο

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ – ΝΕΚΡΟΣ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ, ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η 18ΧΡΟΝΗ

Οι σελίδες των δυο παιδιών στα social media, έχουν «πλημμυρίσει» από μηνύματα εκατοντάδων φίλων τους που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία: Συγγενείς οι δυο από τους τρεις νεκρούς στο τροχαίο της Θεσσαλονίκης

Να σημειώσουμε, ότι ο 22χρονος Αντώνης ήταν λάτρης των μηχανών ενώ η 18χρονη κοπέλα του (φοιτήτρια του ΑΠΘ) τον ακολουθούσε σχεδόν παντού, αφού οι δυο τους φέρονται να ήταν ένα πολύ αγαπημένο και δεμένο ζευγάρι.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ –«ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ»

Το επόμενο 24ωρο για την υγεία της νεαρής κοπέλας είναι κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Κωστάς Εμμανουηλίδης, όπου νοσηλεύεται η 18χρονη, «η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο. Η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, όπου γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα.

Η κοπέλα παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα, που συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: οι δύο οδηγοί των δικύκλων, καθώς επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής.

Tι αναφέρει η αστυνομία:

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι 22χρονος Έλληνας (συνεπιβάτιδα του οποίου ήταν η 18χρονη), 28χρονος Αλβανός κι ένας συμπατριώτης του δεύτερου, περίπου 50 ετών, συνεπιβάτης στη μηχανή. Οι δύο τελευταίοι επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα και συνδέονταν συγγενικά. Ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Οι δύο επιβαίνοντες στις μηχανές, που κατέληξαν στον τόπο του δυστυχήματος, έχουν μεταφερθεί στα γενικά νοσοκομεία «Ο Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.   Όσον αφορά τον οδηγό του ΙΧ, με το οποίο έγινε η σύγκρουση, ο 67χρονος Γερμανός νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου, και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top