Οικογενειακή τραγωδία: Συγγενείς οι δυο από τους τρεις νεκρούς στο τροχαίο της Θεσσαλονίκης

Δυο άσπρα τριαντάφυλλα στο σημείο του δυστυχήματος

Θεσσαλονίκη:Συγγενείς οι δυο απο τους νεκρούς στο τροχαίο

Μια οικογενειακή τραγωδία όπως όλα δείχνουν κρύβεται πίσω από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, τη ζωή τους έχασαν τρεις άνδρες: Ένας 28χρονος, ένας 22χρονος και ένας 51χρονος, όταν οι δυο μηχανές στις οποίες επέβαιναν, συγκρούστηκαν σφοδρά με Ι.Χ που οδηγούσε ένας 67χρονος Γερμανικής καταγωγής.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ THESTIVAL

Ο 28χρονος με τον 51χρονο, επέβαιναν στη μια μηχανή, ενώ ο 22χρονος επέβαινε στην άλλη μηχανή, με μια 18χρονη κοπέλα η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ THESTIVAL

ΦΩΤΟ ΑΠΟ THESTIVAL

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο 28χρονος οδηγός της μιας μηχανής και ο 51χρονος συνεπιβάτης του ήταν γιος και πατέρας. Το star.gr επικοινώνησε με την τροχαία Θεσσαλονίκης η οποία δεν επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας μόνο πως υπήρχε μεταξύ τους συγγενική σχέση χωρίς όμως να διευκρινίζει ποιά είναι αυτή.

Ο 67χρονος οδηγός του οχήματος που είναι Γερμανικής καταγωγής, συνελήφθη μετά το τροχαίο δυστύχημα και κατά πάσα πιθανότητα θα αφεθεί ελεύθερος.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από την Eurokinissi, στο σημείο του δυστυχήματος υπάρχουν δυο άσπρα τριαντάφυλλα, δεμένα με άσπρη κορδέλα σε κορμό δέντρου. Aπο νωρίς το πρωί, τα συνεργεία του Δήμου έσπευσαν να καθαρίσουν τον τόπο του δυστυχήματος και να απομακρύνουν τυις άμορφες μάζες σιδηρικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Νέες σκληρές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη - Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Της Χριστίνας Βεργιώτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top