Προσοχή: Νέες σκληρές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη - Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Πώς έγινε το κακό - Πρώτη ανάρτηση: 19-09-2017 11:45

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο με θύματα τρεις άνδρες.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 67χρονος Γερμανός έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά δίχως να βγάλει φλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη! Τρεις νέοι ξεψύχησαν στην άσφαλτο μετά από τροχαίο

Ωστόσο οι οδηγοί των δυο μηχανών που κινούταν από πίσω με μεγάλη ταχύτητα δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, και «καρφώθηκαν» στο πλάι του αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν ακαριαία την ζωή τους οι οδηγοί των δυο μηχανών, 22 και 28 ετών, όπως επίσης και ένας 51χρονος.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.

Επίσης τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου δίνει μάχη για την ζωή της, μια 18χρονη κοπέλα που επέβαινε στην άλλη μηχανή.

Ο 67χρονος  οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Τροχαία. Οι επιβαίνοντες στη δεύτερη μηχανή ένας νεαρός άνδρας 28 ετών και μια 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς εκεί εξέπνευσε ο 28χρονος οδηγός της μηχανής, ο οπίος σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύγκρουση είχε διαμελιστεί. 

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένας Γερμανός οδηγός με τη σύζυγό του, που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφάσισε να στρίψει αριστερά χωρίς να βγάλει φλας με αποτέλεσμα οι άτυχοι οδηγοί των μηχανών να μην προλάβουν να αντιδράσουν. Στην επόμενη εικόνα βλέπετε πως έγινε το κακό.

Στις φωτογραφίες του life-events βλέπετε τις εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας που αποκαλύφθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας, αποκάλυψε το μέγεθος της σφοδρής σύγκρουσης, ενώ συνεργεία του δήμου προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο και να απομακρύνουν τις άμορφες μάζες σιδερικών. Οι έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top