Θρίλερ με τη δολοφονία της Δραπετσώνας: Το θύμα σπάνια οδηγούσε το ταξί, το πήρε χθες για να ξεκουράσει τα παιδιά του και δεν γύρισε ποτέ!

Πολλά τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση - Έρευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και το εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ

Θρίλερ με τη δολοφονία της Δραπετσώνας και τον ταξιτζή

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας με θύμα έναν 60χρονο πατέρα δύο παιδιών.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το προαναφερθέν όχημα.

Δείτε επίσης: Άγρια δολοφονία μέσα σε ταξί στη Δραπετσώνα - Τσακώθηκαν και τον σκότωσε!

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγό του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 60χρονο Έλληνα, πατέρα δύο παιδιών.

Ο 60χρονος, ο οποίος οδηγούσε χθες βράδυ το ταξί, είχε δύο παιδιά και εργαζόταν με αυτό... περιστασιακά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το ταξί οδηγούσαν συνήθως τα παιδιά του θύματος. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης αποδείχτηκε μοιραίο για το θύμα. Βγήκε για νυχτοκάματο και δεν γύρισε ποτέ…. 

Πολλά πάντως είναι τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση:  Ήταν γνωστός του θύματος ο δράστης ή επιβιβάστηκε στο ταξί σαν πελάτης; 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα τα σενάρια εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές, στις οποίες πάντως η σύζυγος του θύματος φέρεται να δήλωσε ότι ο 60χρονος δεν είχε διαφορές με κανέναν. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, γεγονός που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 60χρονου. 

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top