«Θερμή» υποδοχή αγροτών στον Βαγγέλη Αποστόλου-Τον «καλωσόρισαν» με ροδάκινα

Εξαγριώθηκαν επειδή οι αστυνομικοί δεν τους άφησαν να τον δουν

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι αγρότες της Ημαθίας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος επισκέφθηκε τη Βέροια με αφορμή την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για το Ροδάκινο που υπεγράφη στην πόλη.

Όπως θα δείτε στο video, οι αγρότες της Ημαθίας ζητούσαν να δουν τον υπουργό αλλά οι αστυνομικοί δεν τους επέτρεψαν να μπουν στο χώρο και εκείνοι εξαγριώθηκαν.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα πήγαν στην πλατεία της Βέροιας για να διαμαρτυρηθούν και να συζητήσουν με τον υπουργό μια σειρά θεμάτων που τους απασχολούν.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για τις απλήρωτες παραγωγές μας, για το εμπάργκο που δεν μπορούμε να δώσουμε τα προϊόντα που τα πουλάμε 20 λεπτά το κιλό! Και ρωτάμε τον υπουργό, μπορεί αυτός να ζήσει με 20 λεπτά το κιλό;»

Τι κι αν οι αγρότες φώναζαν και πετούσαν ροδάκινα στο δρόμο, ο υπουργός ο οποίος επισκέφθηκε τη Βέροια με αφορμή την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για το Ροδάκινο που υπεγράφη στην πόλη, επέλεξε να μην τους συναντήσει όπως λένε οι ίδιοι και να μπει στην αίθουσα από την πίσω πόρτα.

«Κυβέρνηση ψευτιάς, κυβέρνηση ληστής, έλα μαζί μας να αγωνιστείς»

Όταν τρία άτομα προσπάθησαν ειρηνικά να μπουν στην αίθουσα όπου μιλούσε ο υπουργός, κάποιοι τους έβγαλαν έξω από το κτίριο, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ανάψουν ακόμα περισσότερο.

Οι ...διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς συνεχίστηκαν για ώρα, αλλά μάταια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top