ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την εξαφάνιση της 17χρονης «ωραίας Ελένης»-Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Συνεχίζεται το θρίλερ

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης «ωραίας Ελένης», η οποία εξαφανίστηκε πριν από έξι μήνες.

Πρόσφατα όπως σας ενημερώσαμε από το star.gr, το νεαρό κορίτσι τηλεφώνησε για πρώτη φορά μετά απο έξι μήνες στον πατέρα της ο οποίος την ψάχνει εναγωνίως και του είπε πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Έκλαιγε και μου ζήτησε συγγνώμη που δεν με πήρε να μου πει χρόνια πολλά στα γενέθλια μου, επειδή ήταν στο νοσοκομείο για κάποια θεραπεία. “Και γι΄αυτό δεν μπορούσα να πάρω” μου είπε. Επίσης μου είπε “θέλω να γυρίσω σπίτι”. Της λέω “να έρθω να σε πάρω”; Μου είπε “όχι θα βρω τρόπο να κατέβω στην Αθήνα”. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο που έχω στη Θεσσαλονίκη, μου είπε “δώσε μου το τηλέφωνό της να την πάρω και να την βάλω πρωί σε ένα λεωφορείο”. Παίρνω τηλέφωνο την κόρη μου, της λέω “Ελένη σε πέντε λεπτά σε παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου, τον ξέρεις, για να σε βοηθήσει να επιστρέψεις στην Αθήνα”. “Καλά μπαμπά μου λέει”. Σε δέκα λεπτά με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου λέει “Δημήτρη είναι κλειστό το τηλέφωνό της”. Από τότε είναι κλειστό το τηλέφωνό της» δήλωσε ο πατέρας της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το τηλεφώνημα αυτό στον πατέρα της, δεν έγινε τελικά από την Θεσσαλονίκη, αλλά από την Αθήνα, όπως έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα, η κοπέλα είπε στον μπαμπά της πως νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, αλλά ούτε και αυτό επιβεβαιώνεται.

Η ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ-«ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΕΛΕΝΗ»

«Είδα την Ελένη με τον Πακιστανό μετά την εξαφάνιση. Τους είπα ότι την ψάχνει ο πατέρας της, έφυγαν  κι από τότε δεν τους ξαναείδα».

Αυτό υποστήριξε στο «Τούνελ» ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην Αχαρνών, όπου είχε καταφύγει η ανήλικη Ελένη Ευσταθιάδη,  τη νύχτα που χάθηκε από το Αττικό νοσοκομείο.

Η εκπομπή  τον εντόπισε τώρα που επέστρεψε από την πατρίδα του και τον ρώτησε τι γνωρίζει  για την υπόθεση της Ελένης.

Ο πατέρας της 17χρονης τον είχε βρει τότε  και μίλησε μαζί του. Αρχικά ισχυρίστηκε  πως την κόρη του  παρέλαβε ένας Πακιστανός τακτικός πελάτης του, που του ζήτησε να πληρώσει το ταξί που την μετέφερε. Του υποσχέθηκε πως αν ο Πακιστανός εμφανιζόταν,  θα τον ενημέρωνε άμεσα, για να βρει το παιδί του.

Σε ερωτήσεις σχετικές, απάντησε πως δεν γνωρίζει το όνομα του αλλοδαπού που παρέλαβε την ανήλικη , ούτε που μένει.

Ο Πακιστανός που πήρε την Ελένη το βράδυ της εξαφάνισής της παραμένει άφαντος. Νεότερες πληροφορίες λένε ότι το πραγματικό του ονοματεπώνυμό δεν είναι Σακ Μαξούντ. Φέρεται να ονομάζεται Μαξ.

Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι το προφίλ του στο Facebook παραμένει ενεργό και ο ίδιος συνδέεται μέσω κινητού.

Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατο τον εντοπισμό του. Το μόνο που έχει διαπιστωθεί είναι ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ-ΘΡΙΛΕΡ

Η εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η Ελένη χάθηκε από τα «Επείγοντα» του Αττικού Νοσοκομείου. Περίπου στις 22:00, η κοπέλα πήγε με τον πατέρα της στο νοσοκομείο, καθώς πόναγε πολύ το στομάχι της. Το κορίτσι άφησε την τσάντα με τα προσωπικά της στοιχεία στην υποδοχή και πήγε στην τουαλέτα. Ο πατέρας της κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι η κόρη του δεν ήταν στην τουαλέτα κι άρχισε να την αναζητά.

Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν απ’ έξω, είπαν ότι μια κοπέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό το κέντρο της Αθήνας. Για 2 ώρες, ο πατέρας περίμενε εκεί, μήπως ο οδηγός ταξί που πήρε την Ελένηεπέστρεφε και τον συναντούσε. Όντως έτσι έγινε. Ο ταξιτζής του είπε ότι άφησε το κορίτσι σε συγκεκριμένο σημείο, επί της οδού Αχαρνών. Γνωρίζοντας ότι η κόρη του δεν είχε μαζί της χρήματα, ο πατέρας τον ρώτησε πώς πληρώθηκε. Εκείνος απάντησε ότι όντως η κοπέλα δεν είχε χρήματα κι ότι σταμάτησαν σε ένα ψιλικατζίδικο, εκείνη κάπου τηλεφώνησε κι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βγήκε να πληρώσει ο ίδιος.

Μαζί με έναν συγγενή του, ο πατέρας πήγε στο ψιλικατζίδικο αυτό στην Αχαρνών και μίλησε με τον ιδιοκτήτη. Εκείνος ανέφερε ότι όντως η 18χρονη είχε περάσει από εκεί, του ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του κι ύστερα του το έδωσε, καθώς ο άνθρωπος που κάλεσε ήθελε να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου, λέγοντάς του να πληρώσει την κούρσα εκείνος. Ο ιδιοκτήτης, μάλιστα, είπε στον πατέρα ότι ο άνθρωπος αυτός που κάλεσε η 18χρονη στο τηλέφωνο ήταν τακτικός πελάτης του.

Λίγες μέρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στον πατέρα και του είπε ότι ο πελάτης αυτός είχε περάσει από το ψιλικατζίδικο κι ότι, όταν τον ενημέρωσε για την εξαφάνιση, εκείνος είπε ότι το κορίτσι είχε επιστρέψει σπίτι του, κάτι που, φυσικά, ήταν ψέμα.

Την κοπέλα φαίνεται ότι παρέλαβε ένας Πακιστανός που κυκλοφορεί με ψευδώνυμο και που είναι μπλεγμένος σε σκοτεινό κύκλωμα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top