ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις μετά την εξαφάνιση της 17χρονης «ωραίας Ελένης»-Επικοινώνησε με τον πατέρα της

Τι του είπε στο τηλέφωνο για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρους μήνες -Πρώτη ανάρτηση:13-06-2017 14:22

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την εμφάνιση του πατέρα της 17χρονης «ωραίας Ελένης», στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την προηγούμενη Πέμπτη.

Η νεαρή κοπέλα, είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και 6 ολόκληρους μήνες, με τον πατέρα της να την ψάχνει εναγωνίως.

Με κλάματα στα μάτια, είχε πει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως απορούσε που η κόρη του δεν του τηλεφώνησε ούτε για να του πει «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλιά του.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, η 17χρονη Ελένη επικοινώνησε κλαίγοντας μαζί του.

Η νεαρή κοπέλα που αγνοείται από το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου, του τηλεφώνησε για πρώτη φορά λέγοντας του ότι δεν ξέχασε τα γενέθλια του και ότι βρίσκεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πως έγινε όμως η μεταξύ τους επικοινωνία;

Όπως εξήγησε ο πατέρα της Ελένης, μετά την εμφάνιση του στην εκπομπή την περασμένη Πέμπτη, «μας πήρανε κάποια τηλέφωνα, μας δώσανε στοιχεία και με τους φίλους μου ξεκινήσαμε νύχτα να σαρώσουμε την Αθήνα. Μάλλον φτάσαμε πολύ κοντά. Είδαμε κάτι σπίτια και κάτι ανθρώπους. Την άλλη μέρα, με πήρε η μικρή τηλέφωνο, αργά τη νύχτα».

Τι του είπε;

«Έκλαιγε και μου ζήτησε συγγνώμη που δεν με πήρε να μου πει χρόνια πολλά στα γενέθλια μου, επειδή ήταν στο νοσοκομείο για κάποια θεραπεία. “Και γι΄αυτό δεν μπορούσα να πάρω” μου είπε. Επίσης μου είπε “θέλω να γυρίσω σπίτι”. Της λέω “να έρθω να σε πάρω”; Μου είπε “όχι θα βρω τρόπο να κατέβω στην Αθήνα”. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο που έχω στη Θεσσαλονίκη, μου είπε “δώσε μου το τηλέφωνό της να την πάρω και να την βάλω πρωί σε ένα λεωφορείο”. Παίρνω τηλέφωνο την κόρη μου, της λέω “Ελένη σε πέντε λεπτά σε παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου, τον ξέρεις, για να σε βοηθήσει να επιστρέψεις στην Αθήνα”. “Καλά μπαμπά μου λέει”. Σε δέκα λεπτά με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου λέει “Δημήτρη είναι κλειστό το τηλέφωνό της”. Από τότε είναι κλειστό το τηλέφωνό της».

Tέλος, ο πατέρα της Ελένης εκμυστηρεύτηκε πως μεταξύ άλλων, η κόρη του, του είπε:

«Παρακολουθώ, τα βλέπω όλα, μην με ψάχνεις θα γυρίσω», ενώ δεν έκρυψε την ανακούφιση του που πλέον ξέρει ότι είναι ζωντανή.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ «ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ»

Η εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η Ελένη χάθηκε από τα «Επείγοντα» του Αττικού Νοσοκομείου. Περίπου στις 22:00, η κοπέλα πήγε με τον πατέρα της στο νοσοκομείο, καθώς πόναγε πολύ το στομάχι της. Το κορίτσι άφησε την τσάντα με τα προσωπικά της στοιχεία στην υποδοχή και πήγε στην τουαλέτα. Ο πατέρας της κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι η κόρη του δεν ήταν στην τουαλέτα κι άρχισε να την αναζητά.

Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν απ’ έξω, είπαν ότι μια κοπέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό το κέντρο της Αθήνας. Για 2 ώρες, ο πατέρας περίμενε εκεί, μήπως ο οδηγός ταξί που πήρε την Ελένηεπέστρεφε και τον συναντούσε. Όντως έτσι έγινε. Ο ταξιτζής του είπε ότι άφησε το κορίτσι σε συγκεκριμένο σημείο, επί της οδού Αχαρνών. Γνωρίζοντας ότι η κόρη του δεν είχε μαζί της χρήματα, ο πατέρας τον ρώτησε πώς πληρώθηκε. Εκείνος απάντησε ότι όντως η κοπέλα δεν είχε χρήματα κι ότι σταμάτησαν σε ένα ψιλικατζίδικο, εκείνη κάπου τηλεφώνησε κι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βγήκε να πληρώσει ο ίδιος.

Μαζί με έναν συγγενή του, ο πατέρας πήγε στο ψιλικατζίδικο αυτό στην Αχαρνών και μίλησε με τον ιδιοκτήτη. Εκείνος ανέφερε ότι όντως η 18χρονη είχε περάσει από εκεί, του ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του κι ύστερα του το έδωσε, καθώς ο άνθρωπος που κάλεσε ήθελε να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου, λέγοντάς του να πληρώσει την κούρσα εκείνος. Ο ιδιοκτήτης, μάλιστα, είπε στον πατέρα ότι ο άνθρωπος αυτός που κάλεσε η 18χρονη στο τηλέφωνο ήταν τακτικός πελάτης του.

Λίγες μέρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στον πατέρα και του είπε ότι ο πελάτης αυτός είχε περάσει από το ψιλικατζίδικο κι ότι, όταν τον ενημέρωσε για την εξαφάνιση, εκείνος είπε ότι το κορίτσι είχε επιστρέψει σπίτι του, κάτι που, φυσικά, ήταν ψέμα.

Την κοπέλα φαίνεται ότι παρέλαβε ένας Πακιστανός που κυκλοφορεί με ψευδώνυμο και που είναι μπλεγμένος σε σκοτεινό κύκλωμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top