Θρίλερ με την υπόθεση της «ωραίας» Ελένης-Κύκλωμα της νύχτας εξαφάνισε την 17χρονη

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε τα πάνω κάτω - Πρώτη ανάρτηση 01:27

Το βράδυ της Παρασκευής (12/05), η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» έφερε  τα πάνω κάτω στην υπόθεση της 17χρονης Ελένης Ευσταθιάδη που έπεσε θύμα ενός επικίνδυνου κυκλώματος.

Η απρόβλεπτη έρευνα της εκπομπής και οι ανατροπές διαδέχτηκαν η μία την άλλη. Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο ένας ρεπόρτερ και ο πατέρας της Ελένης αναζήτησαν τον Πακιστανό Μαξούντ στο σπίτι που είχε δηλώσει στις Αρχές ότι έμενε, στην οδό  Λιοσίων.

Ένοικοι  του ισογείου της πολυκατοικίας που κατοικούν εκεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, είπαν πως δεν έμενε ποτέ στο χώρο τους Πακιστανός και πως τα περισσότερα διαμερίσματα του κτιρίου, είναι άδεια.

Ο πατέρας της αγνοούμενης κοπέλας ομογενής από την Τασκένδη, ενημέρωσε την αστυνομία για τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει. Όπως είπε στο «Τούνελ», δεν έγινε από την πλευρά τους καμία έρευνα για να βρούν το παιδί του.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε και στο επίμαχο μίνι μάρκετ επί της οδού Αχαρνών όπου είδαν για τελευταία φορά την όμορφη Ελένη.

Ο ιδιοκτήτης, που μεσολάβησε για να παραλάβει την ανήλικη ο Πακιστανός πελάτης του, έλειπε στην πατρίδα του και ο ρεπόρτερ του «Τούνελ» τον κάλεσε στο τηλέφωνο χωρίς επιτυχία.

Υπάλληλος που γνώριζε για το περιστατικό, θυμήθηκε τον Δημήτρη Ευσταθιάδη, πατέρα της αγνοούμενης. Είδε την κόρη του το μοιραίο βράδυ που έφτασε στο μίνι μάρκετ με ταξί, από το Αττικό νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με πόνους στο στομάχι.

Τόνισε πως ο Μαξούντ ήταν τακτικός πελάτης και τελευταία έχει χαθεί και από αυτούς.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top