ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση της 18χρονης ωραίας Ελένης-Ο πατέρας της ΤΡΕΜΕΙ μήπως την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ

Τι λέει στο STAR

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε ο πατέρας της 18χρονης Ελένης Ευσταθιάδη. Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 από το Αττικό νοσοκομείο, όπου την είχε πάει ο πατέρας της, καθώς το κορίτσι υπέφερε από έντονους πόνους στο στομάχι. Η ωραία Ελένη χάθηκε ξαφνικά μέσα από τα μάτια του πατέρα της, την ώρα που περίμενε να την εξετάσουν οι γιατροί.

Η τσάντα με τα προσωπικά της στοιχεία, βρέθηκε στον χώρο αναμονής των εξωτερικών ιατρείων.

«Μου είπε πως πονάει και ήθελε να πάμε στο νοσοκομείο από όπου και εξαφανίστηκε. Πετάχτηκα μέχρι την είσοδο και ένας φύλακας μου είπε πως πέρασε μια κοπέλα και πήρε ταξί. Μίλησα και με τον οδηγό ταξί που την πήρε κούρσα και μου ανέφερε πως την άφησε στην Αχαρνών στον τάδε αριθμό. Όταν τον ρώτησα πώς πλήρωσε, αφού η μικρή δεν είχε χρήματα μαζί της, μου απάντησε πως η κόρη μου μπήκε στο μαγαζί και πήρε τηλέφωνο κάποιον και μετά ο μαγαζάτορας του έδωσε τα λεφτά», αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει «Όταν πήγα στο μαγαζί μίλησα με τον ιδιοκτήτη και μου επιβεβαίωσε το περιστατικό αλλά επέμενε πως δεν γνώριζε το όνομα αυτού που πήρε τηλέφωνο η κόρη μου. Μου ανέφερε απλά πως είναι τακτικός πελάτης στο μαγαζί του. Την επόμενη ημέρα πέρασα πάλι με ένα φίλο με φωτογραφίες και ο μαγαζάτορας αναγνώρισε έναν Πακιστανό- Αφγανό που είναι φίλος της κόρης μου στο Facebook και μπλεγμένος 100% σε άσχημα πράγματα».

«Θέλω να της πω πως την αγαπάω ό, τι και να έκανε, όπου και να έφτασε. Θέλω να τη βοηθήσω να επιστρέψει στο σπίτι. Όλη την αγαπάμε», λέει ο πατέρας της 18χρονης.

Να σημειωθεί ότι είναι η πέμπτη φορά που η κοπέλα φεύγει από το σπίτι και ο πατέρας της φοβάται μήπως έχει μπλέξει σε κάποιο κύκλωμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top