Μόνο στo STAR: Mε ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ μάτια ο κουνιάδος της 43χρονης Ελένης που καταπλακώθηκε από μπάζα στο σεισμό της Λέσβου

Πάλευε 2 χρόνια με τον καρκίνο

Συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο κουνιάδος της 43χρονης Ελένης Β. η οποία ξεψύχησε όταν το σπίτι της κατέρρευσε από το σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στη Λέσβο.

Όπως αποκαλύπτει συντετριμμένος στο STAR ο κύριος Βαγγέλης, η άτυχη γυναίκα ήταν καθιστή στην πολυθρόνα της όταν το δοκάρι του σπιτιού της έπεσε και την πλάκωσε προκαλώντας το θάνατό της. Ο  σύζυγός της ενημερώθηκε αργότερα για την τραγική κατάληξή της, ενώ νοσηλευόταν στο Κέντρο Υγείας στη Μυτιλήνη.

Ο κύριος Βαγγέλης, όταν έγινε ο σεισμός άρχισε να τρέχει στο χωριό Βρίσα για να δει τι έγινε. Ενώ προχωρούσε στα σοκάκια άρχισε να βλέπει τα γκρεμισμένα σπίτια. Μόλις έφτασε στο σπίτι του αδερφού του, τον είδε  πεσμένο στα χαλάσματα. Όπως τονίζει, εκείνος με άλλους δύο χρησιμοποιώντας μια πόρτα ντουλάπας τον έβγαλαν από το χωριό και με αγροτικό τον μετέφεραν στο κέντρο υγείας από όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και το πήγε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

«Καθώς έπεφτε το σπίτι, μαζί με το στρώμα βγήκε και ο αδερφός μου εκτός σπιτιού γιατί ήταν στο ακριανό δωμάτιο και όχι στο μέσα όπως η άτυχη Ελένη», συμπληρώνει αναφέροντας πως η 43χρονη με καταγωγή από τη Λήμνο, τα τελευταία περίπου 2 χρόνια, πάλευε με τον καρκίνο ενώ τις τελευταίες ημέρες πήγαινε καλύτερα.

«Ο αδερφός μου έχει σπάσει τη λεκάνη και το ισχίο του. Πρέπει να διακομιστεί στην Αθήνα αλλά πρώτα πρέπει να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της υγείας του.

Έχει ενημερωθεί για το θάνατο της συζύγου του. Τα παιδιά τους είναι κάτω των 25 ετών. Η κοπέλα σπουδάζει λογιστική στις Σέρρες και ο γιος που είναι πιο μεγάλος ασχολείται με τα αγροτικά εδώ στο νησί», σημειώνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top