Ο Παραολυμπιονίκης που σκότωσε έναν 47χρονο μέσα σε ΠΡΟΠΟ στο Μοσχάτο ΞΕΣΠΑ-«Δεν σκότωσα για τα μάτια μιας γυναίκας» ΒΙΝΤΕΟ

"Λυπάμαι για ό,τι έγινε έγινε. Ζητάω συγγνώμη"

O Παραολυμπιονίκης που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο στις 23 Μαρτίου έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του στην εκπομπή «Tatiana Live». Υπενθυμίζουμε ότι ο 39χρονος παραολυμπιονίκης,  τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση ("βραχιολάκι"), με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. 

«ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

«Φυλακή είμαι, όσο και αν κάποιοι θεωρούν το βραχιολάκι κάτι αστείο, είναι κι αυτό μια μορφή φυλάκισης. Πήραν αυτή την απόφαση (εισαγγελέας, ανακριτής), γιατί δεν υπάρχουν οι υποδομές στα σωφρονιστικά καταστήματα της Ελλάδας. Στη ΓΑΔΑ δεν υπήρχε μια ράμπα για να χωρά το αμαξίδιο. Όταν ήθελα να πάω στην τουαλέτα έπρεπε να το ζητήσω από το πρωί για να πάω το απόγευμα απέναντι στον Άγιο Σάββα. Για να μην πάω στην τουαλέτα, έτρωγα ένα σάντουιτς όλη τη μέρα», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι. Δεν επιτρέπεται να βγω στην αυλή», εξήγησε μιλώντας για το βραχιολάκι, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι του έχουν αφαιρέσει την άδεια του πρακτορείου ΟΠΑΠ που διατηρούσε.

«ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑ»

«Έπαιρνα τηλέφωνο για να στείλουν το αίτημά μου στο νομικό τμήμα του ΟΠΑΠ και δεν μου απαντούσαν επί 1,5 μήνα. Μου έστειλαν την απόφαση με δικαστικό κλητήρα πως αφαιρείται η άδεια του πρακτορείου, γιατί το γεγονός λειτούργησε βλαπτικά για τον οργανισμό. Χωρίς να εξετάσουν την περίπτωση, μόνοι τους έκαναν το συμβούλιο, χωρίς να ξέρουν την υπόθεση», εξήγησε στη συνέχεια.

«ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»

«Σίγουρα λυπάμαι για ό,τι έγινε και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του θανόντα και από την οικογένεια τη δική μου, καθώς ψυχολογικά και οικονομικά έχουμε έρθει σε πολύ άσχημη θέση. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και δεν θα είχε γίνει τίποτα, αν το θύμα δεν είχε κινηθεί απειλητικά απέναντί μου. Δεν είχα καμία πρόθεση, τα σχέδιά μου για το άμεσο μέλλον δεν ήταν αυτά», πρόσθεσε.

«ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ 47ΧΡΟΝΟΥ»

«Με την γυναίκα του 2-3 φορές είχα βρεθεί. Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι τον σκότωσα για... εκείνη» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ότι το όπλο του φόνου δεν ανήκε στο θύμα, τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο, αλλά στον 39χρονο που το κατείχε παράνομα εδώ και περίπου 5 χρόνια.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Ε 

Δείτε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤO από το μοιραίο βράδυ που ο παραολυμπιονίκης ΣΚΟΤΩΣΕ τον 47χρονο

«ΨΕΥΤΗΣ ο παραολυμπιονίκης που σκότωσε τον 47χρονο στο ΠΡΟΠΟ του Μοσχάτου»-ΣΚΛΗΡΗ δήλωση Κούγια

«Δεν είμαι ο Έλληνας Πιστόριους»- Σπάει τη σιωπή του ο Παραολυμπιονίκης

Φονικό στο Μοσχάτο: «Ζούσα υπό το καθεστώς τρόμου εδώ και 11 μήνες» λέει η 42χρονη «πέτρα του σκανδάλου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top