Φονικό στο Μοσχάτο: «Ζούσα υπό το καθεστώς τρόμου εδώ και 11 μήνες» λέει η 42χρονη «πέτρα του σκανδάλου»

«Είμαι πολύ ταλαιπωρημένη και βαθιά στεναχωρημένη»

Στο πατρικό του σπίτι στο Μοσχάτο θα επιστέψει,  για πρώτη φορά από το μοιραίο βράδυ του φονικού της περασμένης Δευτέρας, ο Παραολυμπιονίκης, που τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η μητέρα του 39χρονου Ολυμπιονίκη, μιλώντας  στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εκμυστηρεύτηκε πώς νιώθει μετά τη δικαστική εξέλιξη, η οποίαεπιτρέπει στο γιό της να γυρίσει πίσω.... στο σπίτι τους:

«Ευχαριστημένη, τι ευχαριστημένη. Απλούστατα, είναι ένα άτομο με ανάγκες που δεν μπορεί. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξυπηρετηθεί. Καταλάβατε; Eίναι άτομο με αναπηρία, πάνω από 80%».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η 42ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ:

Στο video, θα δείτε την 42χρονη γυναίκα που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου. Εκείνη που, άθελά της, όπλισε το χέρι του ενός εναντίον του άλλου, γράφοντας ένα ματωμένο τέλος σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Στην κατάθεσή της αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η σχέση της με τον Παραολυμπιονίκη, την εποχή που ήταν ακόμα παντρεμένη:  

«Με τον Μάριο συνεχίζαμε να ζούμε ακόμα μαζί σαν αδελφάκια. Κάποια στιγμή, στα τέλη του 2014 γνώρισα τον Παραολυμπιονίκη που έμενε κοντά στο σπίτι μου. Η γνωριμία αυτή εξελίχθηκε σε συμπάθεια και τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαμε σε ερωτική επαφή».

ΤΟ ΘΥΜΑ

«Είμαι πολύ ταλαιπωρημένη, βαθιά στενοχωρημένη και τα παιδιά μου πολύ ταλαιπωρημένα. Εγώ ζούσα υπό το καθεστώς τρόμου, εδώ και έντεκα μήνες, εγώ και τα παιδιά μου και όχι μόνο εμείς και άλλοι άνθρωποι τους οποίους τώρα γνωρίσατε» δήλωσε η ίδια.

O αδελφός του θύματος και ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, μιλούν για προσχεδιασμένο έγκλημα και υποψιάζονται ως ηθικό αυτουργό και συνεργό την πρώην σύζυγο του θύματος.

Πάντως ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης στην απολογία του επέμεινε πως βρισκόταν σε άμυνα υποστηρίζοντας πως το θύμα επιτέθηκε πρώτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top