«Σήμερα τελείωσαν όλα. Από εδώ μέσα δεν θα βγεις ζωντανή. Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω και τον μ@λ@κ@ που γ@μ...»

Τι υποστήριξε ο Παραολυμπιονίκης στην απολογία του-Οι απειλές του θύματος σ΄εκείνον και στην 41χρονη «μοιραία γυναίκα»

Κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι διέταξαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον Παραολυμπιονίκη που κατηγορείται για το φόνο του πρώην συζύγου γυναίκας με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση. Ο ίδιος δήλωσε: 

«Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ και εσάς για τα καλά σας λόγια. Λυπάμαι πάρα πολύ για ο,τι έγινε. Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν»

Σε μια μαραθώνια απολογία που διήρκεσε περισσότερες από 8 ώρες ο 39χρονος ολυμπιονίκης επιχείρησε να εξηγήσει στον ανακριτή τι συνέβη τη νύχτα του φονικού στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε, όταν συνάντησε το θύμα, τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο.

ΤΟ ΘΥΜΑ

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Το θύμα επιτέθηκε πρώτος. Είχε βίαιο τρόπο συμπεριφοράς. Φοβήθηκε και άρπαξε ένα όπλο που είχε παράνομα για να προστατευτεί σε ενδεχόμενο ληστείας στο πρακτορείο. Το θύμα του έπιασε τα χέρια και τότε πυροβόλησε την πρώτη φορά. Ο ξενοδόχος του είπε «τι κανείς; με σκότωσες». Τότε πυροβόλησε ξανά.

Ο 39χρονος μίλησε για τη σχέση που είχε με την πρώην σύζυγο του 47χρονου ξενοδόχου και υποστήριξε ότι δεχόταν απειλές από το θύμα.

Του ζήτησε να καταθέσει ότι η πρώην γυναίκα του ήταν άπιστη. Του είπε:

«Αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι τα είχες με τη γυναίκα μου όταν ήμασταν παντρεμένοι θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου. Εσύ είσαι άχρηστος. Εσένα δε σε λογαριάζω».

Η 41ΧΡΟΝΗ

Η πρώην σύζυγος του θύματος υποστήριξε ότι ο 47χρονος ήταν βίαιος.

Με το που μπήκε μέσα της έβαλε χειροπέδες και ένα πιστόλι στο κεφάλι και της είπε:

«Σήμερα τελείωσαν όλα. Από εδώ μέσα δεν θα βγεις ζωντανή. Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω και τον μ@λ@κ@ που γ@μ...αι και τη μάνα του». Τον πήρε με το καλό και την άφησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη που διατηρούσε για κάποιο διάστημα σχέση με τον Παραολυμπιονίκη, υποστήριξε στην αστυνομία ότι εξακολουθούσε να αγαπά τον σύζυγό της και δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που οδήγησε στο έγκλημα.

Μετά το τέλος της απολογίας του 39χρονου, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να μην τον προφυλακισουν. Ο κατηγορούμενος θα φορέσει βραχιολάκι και θα βρίσκεται σε περιορισμό στο σπίτι του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top