«Με έβριζε και με απείλησε» - Η απολογία του παραολυμπιονίκη για τη δολοφονία του 47χρονου

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή

Η απολογία του παραολυμπιονίκη για τη δολοφονία του 47χρο

Ότι βρισκόταν σε άμυνα, υποστήριξε στην αστυνομία ο 39χρονος παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο οποίος την Παρασκευή δολοφόνησε μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του οποίου είναι ιδιοκτήτης τον 47χρονο πρώην σύζυγο της συντρόφου του.

«Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές γιατί είμαι ανάπηρος, ότι επειδή είμαι καθηλωμένος δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος. Μετά με έβριζε επειδή είχα σχέση με την πρώην γυναίκα του. Με απειλούσε ότι αν δεν πάω στο δικαστήριο που έχει μαζί της να καταθέσω υπέρ του και σε βάρος της, τότε θα σκοτώσει τη μάνα  μου και τον αδελφό μου. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι μόνο έτσι, αν πάω στο δικαστήριο, θα εξιλεωθώ απέναντί του. Εγώ ήξερα ότι είχε σχέση με όπλα, ότι άνηκε σε σκοπευτικό σύλλογο και ότι έμπλεκε συνέχεια σε καυγάδες. Η μητέρα μου τον είχε δει να την παρακολουθεί. Όταν κατάλαβα ότι θα ορμήσει έβγαλα όπλο για να αμυνθώ», φέρεται να είπε ο 39χρονος στους αστυνομικούς σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Ο δράστης θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό κυκλοφορούσε έχοντας στο αναπηρικό του αμαξίδιο ένα 22αρι όπλο Zastava, το οποίο κατείχε για περίπου πέντε χρόνια παράνομα.

Η διαμάχη του 39χρονου παραολυμπιονίκη με τον 47χρονο ξεκίνησε όταν η πρώην σύζυγος του θύματος έκανε σχέση μαζί του. Όπως υποστήριζε το θύμα, η πρώην σύζυγός του έκανε σχέση με τον παραολυμπιονίκη κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους και πίεζε τον 39χρονο να το καταθέσει στη δίκη που είχε μαζί της στις 30 Μαρτίου για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο 39χρονος πάλι υποστήριζε ότι η σχέση τους ξεκίνησε αφού πρώτα εκείνοι είχαν χωρίσει και αρνούνταν να καταθέσει αυτά που ήθελε το θύμα.

Το βράδυ της Πέμπτης ο 47χρονος ξενοδόχος πήγε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο για να του ζητήσει το λόγο. Ο 39χρονος τον πυροβόλησε και τον άφησε μέσα στο κατάστημα, κατεβάζοντας τα ρολά.

Το θύμα ενώ ψυχορραγούσε κατάφερε να καλέσει την αστυνομία και είπε: «Δέχθηκα επίθεση. Με τραυμάτισαν. Βρίσκομαι στην οδό Μακρυγιάννη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Ελάτε γρήγορα».

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για ληστεία, ενώ ήδη οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία ακούγοντας τους πυροβολισμούς.

Εκείνη την ώρα μάλιστα ο δράστης έφευγε από το σημείο για το σπίτι του. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον είδαν, αλλά δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον δράστη. Έσπασαν τα ρολά, μπήκαν στο πρακτορείο και λίγο μετά το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 47χρονο στο Τζάνειο, όπου τελικά εξέπνευσε.

Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη, ο 39χρονος παραδόθηκε, ομολογώντας ότι αυτός τον σκότωσε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι λίγο νωρίτερα είχε ομολογήσει το έγκλημα στη μητέρα του λέγοντάς της: «Μάνα τελείωσα με τον Λ…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top