Υποστελέχωση και ιδεοληψίες «στραγγαλίζουν» την δημόσια ασφάλεια - Θα ΦΡΙΞΕΤΕ με τα νούμερα!

O αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία

Το θέμα της εγκληματικότητας βρέθηκε στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το βράδυ του Σαββάτου, καθώς πολλές περιοχές της Αθήνας φαίνεται να έχουν αφεθεί στο έλεος των κακοποιών στοιχείων .

O Ηλίας Παπανικολάου αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία. 

«Καταλαβαίνω τις ιδιαιτερότητες των Εξαρχείων –είναι μια περιοχή πολιτικά φορτισμένη με αναρχικούς που δεν είναι όλοι κακοί, καταλαβαίνω τη δυσκολία και τις ιδιαιτερότητες της τρομοκρατίας- που είναι εδώ και θα είναι όπως φαίνεται για πολλά χρόνια-, αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι η παντελής αδυναμία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να κάνει αυτό, για το οποίο όλοι εμείς το πληρώνουμε, να προστατεύσει δηλαδή τους πολίτες», είπε αρχικά ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, κάνοντας ειδική αναφορά στην Ομόνοια και την Δυτική Αττική.

«Το γκέτο της Ομόνοιας είναι γεμάτο Αφρικανούς σωματέμπορους, εμπόρους ναρκωτικών –ανεξάρτητης εθνικότητας και κατηγορίας - . Η αστυνομία κάνει βόλτα εκεί; Κάνει πεζές περιπολίες; Βγάζει περιπολικά; Δυστυχώς δεν βγάζει! Και όταν βγάζει περιπολικά, οι σωματέμπορες και οι έμποροι ναρκωτικών που συλλαμβάνονται σε 10 μέρες είναι και πάλι έξω, ελεύθεροι», πρόσθεσε.

«Στη Δυτική Αττική τα νούμερα είναι αποκαρδιωτικά. Εκεί έχουμε 1200 ένστολους σαν οργανικές θέσεις, στο πόστο τους είναι 600. Στην ασφάλεια έχουμε 400 οργανικές θέσεις και 250 παρόντες. Όσο για το που είναι όλοι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με την αστυνομία, φυλάνε στόχους! Μόνο που πίσω από αυτή την παραφιλολογία της φύλαξης στόχων κρύβεται ένα πάρτι ρουσφετιού στην πλάτη του ηλικιωμένου πολίτη που πρέπει να προστατευτεί», εξήγησε 

«Ήρθε η ώρα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να καταλάβει ότι κυβερνήσεις υπάρχουν για να εξυπηρετούν και όχι για να αγνοούν τους πολίτες», κατέληξε. .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top