Ο Έλληνας πιτσιρικάς με τα μαγικά χέρια! Είναι μόλις 17 και κάνει με τα ΒΙΝΤΕΟ του διάσημο σε όλο τον κόσμο το λάδι της Καλαμάτας

Απολαύστε την ιστορία του μέχρι την τελευταία του σταγόνα!

Είναι μόλις 17 ετών, κούκλος, πολύ ταλαντούχος και ξέρει από καλό λάδι. Ο λόγος για τον νεαρό Βασίλη Μαρλαντή, ο οποίος διαπρέπει με τις ικανότητες και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο όμορφος Βασίλης έφτιαξε ένα βίντεο για την πόλη του. Το καλλιτεχνικό βίντεο έκανε ρεκόρ προβολών!

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, όπου έμαθε από πρώτο χέρι τι θα πει καλό λάδι. Από μικρός είχε δείξει την αγάπη του στην τέχνη, στην μουσική και στον κινηματογράφο.  

Κάθε φορά που έβρισκε ελεύθερο χρόνο, έφτιαχνε βίντεο, ενώ ακόμη και τα δώρα που ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη είχαν να κάνουν με την εικόνα, την φωτογραφία και τις κάμερες. 

Στήριγμα του σε ό,τι κάνει είναι οι γονείς και οι αγαπημένες του αδελφές, που αποτέλεσαν και την αιτία για να εμπνευστεί το ΒΙΝΤΕΟ με τις 30 χιλιάδες προβολές!

Ο κούκλος Βασίλης με την σπάνια  ομορφιά και τα υπέροχα γαλάζια μάτια έφτιαξε το δικό του blog, κατάφερε με έναν πολύ καλό του φίλο να βρει σπόνσορες, με ένα και μόνο σκοπό να δείξει στον κόσμο πόσο ενεργή είναι η πόλη του.

Εδώ και δύο χρόνια φτιάχνει ένα ντοκιμαντέρ για το λάδι της Καλαμάτας.

«Θέλω να πάω στην Αμερική, να κάνω τις δικές μου ταινίες. Θέλω να περνάω στους ανθρώπους τις ιδέες που έχω μέσα από τα ΒΙΝΤΕΟ μου»,είπε ο 17χρονος, στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Θα δώσω Πανελλήνιες, όμως στόχος μου είναι να σπουδάσω στο Πολυτεχνείο στο Μιλάνο στην Αρχιτεκτονική και θα ήθελα να ασχοληθώ με το ΒΙΝΤΕΟ», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Θέλω το 25λεπτο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζω για το λάδι να το στείλω σε διάφορα φεστιβάλ για να μάθει ο κόσμος για την Ελλάδα και για το μεσσηνιακό ελαιόλαδο», είπε ο ίδιος.

Όσο για τους γονείς του; Όπως είπε ο όμορφος Βασίλης, ο μπαμπάς του είναι πολιτικός μηχανικός, ενώ η μητέρα του είναι μηχανολόγος μηχανικός.

«Αγαπώ τους γονείς μου, όμως και τις αδελφές μου, που είναι πολύ μεγαλύτερες από εμένα, σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ήταν ανοιχτόμυαλοι και με άφηναν να κάνω ό,τι θέλω μόνος μου», πρόσθεσε .

Όπως είπε δεν βλέπει «Survivor», τονίζοντας την αδυναμία του στην ταινία “Interstellar” του Κρίστοφερ Νόλαν.

Αν μπορούσε σήμερα να φτιάξει ένα ταινία με σκοπό την προώθηση της στο εξωτερικό θα καταπιανόταν, όπως είπε, με το προσφυγικό για να περάσει μηνύματα στους ανθρώπους και να προβληματίσει. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top